еНаука - преглед
Преглед према Аутор Kasalica, Anka
Приказ резултата 1 до 20 од 22
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Aflatoxin M1 Transfer Rate from Milk into Cheese and Whey During the Production of Hard Cheese | Krstović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Effect of penicillin in concentration below the sensitivity level of biological methods on yoghurt cultures and yoghurt | Vukovic, Vujadin J ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | Ispitivanje srednje koncentracije rezidua oksitetraciklina u mleku krava posle intrauterine aplikacije (✓) | Vuković, Vujadin ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Listeria monocytogenes in milk and dairy products | Kasalica, Anka; Vuković, Vujadin ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Mastitis management - a challenge on cow and goat dairy farms (✓) | Krstović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Mikrobiološki kvalitet kozjeg mleka za proizvodnju sira kamember | Kasalica, Anka; Miočinović, Dragica; Niketić, Gordana; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Nutritional and energetic value of hard cheese | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2003 | Study of the project 'optimization and standardization of native technology for Pirot kachkaval - hard cheese of protected brand and origin' | Petrović, Milan P.; Tomić, Zorica P.; Negovanović, Dragan; Ružić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Peculiarities of added value hard cheese production (✓) | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Production of hard cheese for the Russian Market (✓) | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Production, composition and characteristics of organic hard cheese (✓) | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Quality control of milk and milk products based on physicochemical properties (✓) | Pisinov, Boris ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Quality of Milk for Cheese Production on Registered Agricultural Holdings in Vojvodina | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Relationship Between Milk Urea Level and Milk Parameters in The Saanen Dairy Goat | Čobanović, Ksenija; Krstović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Technical and technological characteristics of plants for the production of added value cheese on registered agricultural households in Vojvodina | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2004 | Technical note: Isolation of Yersinia enterocolitica from raw milk | Kasalica, Anka; Miocinovic, Dragica | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2006 | Tehnološka podobnost kozjeg mleka za preradu u siru | Niketić, Gordana; Kasalica, Anka; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The Importance of the Transition Period to Organic Milk Production | Popović – Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | The quality influence of goat milk and technology of production on the characteristic of the goat milk cheese of the Camembert type | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | The use of yeast kluyveromyces fragilis BO399 in the production of probiotic yogurt | Backović, A.; Popović-Vranješ, Anka; Kasalica, Anka; Lopičić-Vasić, Tijana; Grubješić, Goran | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |