еНаука - преглед

Преглед према Аутор Kasalica, Anka

Приказ резултата 1 до 20 од 22  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Aflatoxin M1 Transfer Rate from Milk into Cheese and Whey During the Production of Hard CheeseKrstović, Saša  ; Vranješ, Anka Popović; Kasalica, Anka; Jevtić, Marija; Jajić, Igor  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Effect of penicillin in concentration below the sensitivity level of biological methods on yoghurt cultures and yoghurtVukovic, Vujadin J ; Kasalica, AnkaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2011Ispitivanje srednje koncentracije rezidua oksitetraciklina u mleku krava posle intrauterine aplikacije (✓)Vuković, Vujadin ; Kasalica, Anka; Vićentijević, Mihajlo  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2011Listeria monocytogenes in milk and dairy productsKasalica, Anka; Vuković, Vujadin ; Popović-Vranješ, Anka ; Memiši, NurginНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Mastitis management - a challenge on cow and goat dairy farms (✓)Krstović, Saša  ; Paskaš, Snežana; Jurakić, Željka ; Popović-Vranješ, Anka ; Kasalica, AnkaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Mikrobiološki kvalitet kozjeg mleka za proizvodnju sira kamemberKasalica, Anka; Miočinović, Dragica; Niketić, Gordana; Popović-Vranješ, Anka Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Nutritional and energetic value of hard cheesePopović-Vranješ, Anka ; Paskaš, Snežana; Jevtić, Marija  ; Kasalica, Anka; Belić, Branislava; Popović, Milka  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2003Study of the project 'optimization and standardization of native technology for Pirot kachkaval - hard cheese of protected brand and origin'Petrović, Milan P.; Tomić, Zorica P.; Negovanović, Dragan; Ružić, Dragana  ; Pešić-Mikulec, Dragana; Skalicki, Zlatko; Perišić, Predrag  ; Tomić, Radosav V.; Kasalica, Anka; Niketić, Gordana B.;
Miočinović, Dragica; Vuković, Dragan; Mijačević, Zora M.; Bulajić, Snežana  ; Božić, Tatjana;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Peculiarities of added value hard cheese production (✓)Popović-Vranješ, Anka ; Kasalica, Anka; Pejanović, Radovan; Jevtić, Marija  ; Cvetanović, David; Grubješić, GoranКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Production of hard cheese for the Russian Market (✓)Popović-Vranješ, Anka ; Vlahović, Branislav  ; Kasalica, Anka; Jevtić, Marija  ; Grubješić, Goran; Lopičić-Vasić, TijanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Production, composition and characteristics of organic hard cheese (✓)Popović-Vranješ, Anka ; Paskaš, Snežana; Kasalica, Anka; Jevtić, Marija  ; Popović, Milka  ; Belić, Branislava  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Quality control of milk and milk products based on physicochemical properties (✓)Pisinov, Boris  ; Kasalica, Anka; Vuković, Vujadin Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Quality of Milk for Cheese Production on Registered Agricultural Holdings in VojvodinaPopović-Vranješ, Anka ; Krstović, Saša  ; Kasalica, Anka; Jurakić, Željka ; Štrbac, Ljuba  ; Strugar, Katarina; Šaran, Momčilo  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Relationship Between Milk Urea Level and Milk Parameters in The Saanen Dairy GoatČobanović, Ksenija; Krstović, Saša  ; Štrbac, Ljuba; Šaran, Momčilo; Kasalica, Anka; Popović, Milka  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Technical and technological characteristics of plants for the production of added value cheese on registered agricultural households in VojvodinaPopović-Vranješ, Anka ; Krstović, Saša  ; Jurakić, Željka ; Jevtić, Marija  ; Kasalica, Anka; Popović, Milka  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2004Technical note: Isolation of Yersinia enterocolitica from raw milkKasalica, Anka; Miocinovic, DragicaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2006Tehnološka podobnost kozjeg mleka za preradu u siruNiketić, Gordana; Kasalica, Anka; Popović-Vranješ, Anka ; Gavrić, Miladin; Miočinović, DragicaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The Importance of the Transition Period to Organic Milk ProductionPopović – Vranješ, Anka ; Kasalica, Anka; Pejanović, R.; Cvetanović, D.; Glavaš-Trbić, Danica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008The quality influence of goat milk and technology of production on the characteristic of the goat milk cheese of the Camembert typePopović-Vranješ, Anka ; Jovanović, S.; Savić, Mila  ; Krajinović, M.; Kasalica, Anka; Miočinović, Dragica; Kecman, JelenaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013The use of yeast kluyveromyces fragilis BO399 in the production of probiotic yogurtBacković, A.; Popović-Vranješ, Anka; Kasalica, Anka; Lopičić-Vasić, Tijana; Grubješić, GoranПоглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.