еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vesna Matekalo-Sverak
Приказ резултата 1 до 15 од 15
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2011 | Cholesterol and fat content and fatty acid profile in dry pork meat products | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Detection Of Staphylococcal Enterotoxins In Foodstuffs Of Animal Origin By Elisa Method | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Determination of gluten content in meat products | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Environmental contaminants and veterinary drugs residues determination in primary animal products from Serbia during three years | Vesna Matekalo-Sverak; Janković, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Fatty acid profile and sensory evaluation of bacon | Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Isolation and biochemical properties of Aeromonas hydrophila in rainbow trout | Vesna Matekalo-Sverak; Milijašević, Milan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Level of degradation of deep-frying oils and fats from restaurants | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Mangalitsa - Meat Quality Properties, plenary session | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Nutritivni potencijal mesa u ishrani sportista | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Occurance of trace elements and organochlorine compounds in farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) | Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Possibility of production of hot dogs with increased content of omega-3 fatty acids | Vesna Matekalo-Sverak; Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Possibility of production of hot dogs with increased content of omega-3-fatty acids | Vesna Matekalo-Sverak; Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Proximate composition and cholesterol content in commercial important freshwater fish species in Serbia | Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Sadržaj ukupne masti i holesterola u svežem i pečenom pilećem mesu | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The influence of modified atmosphere packaging on shelf life of Ćevapčići | Borović, Branka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |