еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vujadinović, Dragan
Приказ резултата 1 до 20 од 34
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages (✓) | Đorđevic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓) | Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓) | Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir M. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Arsenic in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓) | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Cadmium, lead, mercury and arsenic in fresh vegetables and vegetable products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015-2017 (✓) | Lazović, Milana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Cadmium, lead, mercury, and arsenic in fresh fruits and fruit products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015–2017 (✓) | Lazović, Milana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite (✓) | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Characteristics and physical-mechanical properties of kaoliniyed granite (✓) | Filipović Petrović, Leposava; Kuzmanović, Predrag; Antonijević, Nikolić; Popović, Kosana; Petrović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Chia seme - da li je zaista superhrana sa aspekta sastava masnih kiselina? | Vujasinović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chromium content in the meat of male Saanen goat kids from Vojvodina (Northern Serbia) (✓) | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Cook Loss as a Function of Meat Heat Treatment and Regime (✓) | Vujadinović, Dragan; Grujić, Radoslav; Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Correlation between abundance of microplastics and concentration of phthalate esters | Stojić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effect of Endpoint Internal Temperature on Mineral Contents of Boiled Pork Loin (✓) | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Enzimi u proizvodnji hrane | Đukić, Dragutin; Stojiljković, Jasmina; Vujadinović, Dragan | Уџбеник | |
2021 | Estimation of fat content in fermented sausages by means of computer vision system (cvs) (✓) | Simunović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Exposure assessment in the Serbian population and occurrence ofhistamine and heavy metals in fish and seafood | Petrović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Heat treatment influence on rheological properties of pork mea (✓) | Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir M. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Heat tretment influence on rheological properties of pork meat (✓) | Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Invasive Acer negundo L. biomass as lead sorbent from aqueous solution (✓) | Mikavica, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | LEAD CONTENT IN THE MEAT OF SAANEN GOAT MALE KIDS FROM - VOJVODINA (NORTHERN SERBIA) (✓) | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |