еНаука - преглед
Преглед према Аутор Zdravković Igor
Приказ резултата 1 до 10 од 10
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2010 | Development of a new goat milk cheese type with white moulds | Jovanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of ultrasonic treatment on some properties of set-style yogurt made from gaoat milk | Vučić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of frozen storage on coagulation properties of caprine milk | Kljajević Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Influence of skim milk on urda characteristics | Jovanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | INFLUENCE OF ULTRASOUND TREATMENT AND STORAGE PERIOD ON THE VISCOSITY OF SET-STYLE YOGURT MADE FROM GOAT MILK AT DIFFERENT SPEED OF SPINDLE ROTATION | Vučić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Proteinski sastav taloga formiranog tijekom obiranja kravljega i kozjeg mlijeka | Miloradović, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The effect of different heat treatments of caprine milk on composition of cheese whey | Miloradović, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of whey protein concentrates and ultrasound treatment on characteristics of set-style yogurt made from goats milk | Vučić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Ultrazvučni tretman kozjeg mlijeka s dodatkom KPS-a: Postoji li utjecaj na proteine mlijeka izmjenjene termičkim tretmanom? | Vučić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | UTICAJ KONCENTRATA PROTEINA SURUTKE NA KARAKTERISTIKE ĈVRSTOG JOGURTA OD KOZJEG MLEKA TOKOM SKLADIŠTENJA | Vučić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |