еНаука - преглед
Преглед према Пројекат [007081]
Приказ резултата 1 до 11 од 11
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Analysis of Intracellular pH in Escherichia coli O157:H7 to Determine the Effect of Chlorine Dioxide Decontamination | Šmigić, Nada ; Rajković, Andreja ; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, Frank; Nielsen, Dennis Sandris | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2011 | Growth of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes with prior resistance to intense pulsed light and lactic acid | Rajković, Andreja ; Šmigić, Nada ; Devlieghere, Frank | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2017 | Inactivation of Viruses and Bacteriophages as Models for Swine Hepatitis E Virus in Food Matrices | Emmoth, Eva; Rovira, Jordi; Rajkovic, Andreja N ; Corcuera, Elena; Wilches, Perez Diego; Dergel, Irene; Ottoson, Jakob R; Widen, Frederik | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2009 | Intracellular pH as an indicator of viability and resuscitation of Campylobacter jejuni after decontamination with lactic acid | Šmigić, Nada ; Rajković, Andreja ; Nielsen, Dennis Sandris; Siegumfeldt, Henrik; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, Frank; Arneborg, Nils | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2011 | Intracellular pH in Campylobacter jejuni When Treated with Aqueous Chlorine Dioxide | Šmigić, Nada ; Rajković, Andreja ; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, Frank; Nielsen, Dennis Sandris | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2010 | Pulsed UV light as an intervention strategy against Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 on the surface of a meat slicing knife | Rajković, Andreja ; Tomašević, Igor ; Šmigić, Nada ; Uyttendaele, Mieke; Radovanović, Radomir; Devlieghere, Frank | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2009 | Resistance of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and Campylobacter jejuni after exposure to repetitive cycles of mild bactericidal treatments | Rajković, Andreja ; Šmigić, Nada ; Uyttendaele, Mieke; Medić, Helga; de Zutter, Lieven; Devlieghere, Frank | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2010 | Survival of Campylobacter jejuni on raw chicken legs packed in high-oxygen or high-carbon dioxide atmosphere after the decontamination with lactic acid/sodium lactate buffer | Rajković, Andreja ; Tomić, Nikola ; Šmigić, Nada ; Uyttendaele, Mieke; Ragaert, Peter; Devlieghere, Frank | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2010 | Survival of lactic acid and chlorine dioxide treated Campylobacter jejuni under suboptimal conditions of pH, temperature and modified atmosphere | Šmigić, Nada ; Rajković, Andreja ; Nielsen, Dennis Sandris; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, Frank | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2011 | The challenge of merging food safety diagnostic needs with quantitative PCR platforms | Cocolin, Luca; Rajkovic, Andreja ; Rantsiou, Kalliopi; Uyttendaele, Mieke | Научна критика и полемика | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2009 | Treatment of Escherichia coli O157:H7 with lactic acid, neutralized electrolyzed oxidizing water and chlorine dioxide followed by growth under sub-optimal conditions of temperature, pH and modified atmosphere | Šmigić, Nada ; Rajković, Andreja ; Antal, Eszter; Medić, Helga; Lipnicka, Barbara; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, Frank | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |