Истраживачи
Veljović, Mile
Година
Мп-кат.
- 53 M30/M60
- 8 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 3 M80
- 2 M10/M40
- 2 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 2 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 2 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 2 M52 - Национални часопис категорије M52
- 2 M53 - Национални часопис категорије M53
- 2 остало
- следећи >
Година - распон
Резултати 61-80 од 82
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2012 | Effect of maturation conditions on sensory and antioxidant properties of old Serbian plum brandies![]() | Pecić, Sonja | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2012 | The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Antioxidant capacity and sensory characteristics of special herb brandy | Pecić, S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Lycopene content and antioxidant capacity of tomato jam | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | The effect of raw materials and fermentation conditions on flavonoids content of grape beer | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Antioxidant activity and polyphenol content of special types of beer | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Sensory acceptability of beer produced from rye and millet | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Antioxidant capacity of plum brandy with Ganoderma lucidum | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Beer with novel flavor and functionality – are the consumers ready for them? | Leskošek-Čukalović, Ida | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | The sensory properties of special brandy with ganoderma lucidum | Pecić, S.; Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | The antioxidant properties of honey beer | Kalušević, Ana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Sensory and antioxidant properties of beer with Juniperus communis L | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Beer for the coming era - Beers with new taste, flavor, and functional properties | Leskošek-Čukalović, Ida | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | The sensory properties of special brandy with G. lucidum | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Antioxidants in beer and wine: The study of the antioxidant capacity | Veljović, Mile | Научни чланак | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
| 2010 | Red and white grapes as raw material in the production of special types of beer | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | The possibility of producing a special type of beer made from wort and grape must | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Biosorption nickel ions from aqueous solution using mixture of zeolite and yeast Saccharomyces cerevisiae | Danijela Samardžić; Nedović, Viktor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Antioxidants in beer and wine: The study of the antioxidant capacity | Veljović, Mile | Научни чланак | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
| 2010 | Dark beer with medicinal herbs | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
