Истраживачи
Vesković-Moračanin, Slavica
Тип
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Primena ekstrakta biljke Kitaibelia vitifolia kao antibakterijskog sredstva za dekontaminaciju površine goveđeg mesa | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | ANIMAL WELFARE IN SLAUGHTERHAUSES (✓) | Novaković Zorica Jovana; Gerić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | INFLUENCE OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON CHEMICAL AND SENSORY CHANGES OF BEEF | Turubatović Lazar; Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | The Effect of Bacteriocin and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Sremska Sausage | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Accreditation of Conformity Assesment Bodies (CAB) in Serbia | Lazar Turubatović; Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Herb extracts: sources of antioxidants and antimicrobials | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antilisterial activity of bacteriocin isolated from Leuconostoc mesenteroides subspecies Mesenteroides IMAU: Production of Sremska sausages: lactic acid bacteria isolation, bacteriocin identification, and meat application experiments | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2013 | GABAB receptors as a common target for hypothermia and spike and wave seizures: Intersecting mechanisms of thermoregulation and absence epilepsy | Ostojić, Z.S.; Ilić, Tihomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2013 | Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional way (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Morphological and biochemical characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheese | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Sensory properties of dry fermented sausage enriched with extract of Kitaibelia vitifolia | Okanović, Đorđe G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | The isolation of listeria monocytogenes from bacon (✓) | Kureljušić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | ACCREDITATION OF CONFORMITY ASSESMENT BODIES (CAB) IN SERBIA (✓) | Lazar Turubatović; Snježana Pupavac; Gerić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Variability of physical and chemical parameters in raw sheep milk during seasonal purchase | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Review of the occurrence of ochratoxigenic fungal species and ochratoxin A in some agricultural products | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2013 | Basic Characteristics of Natural Isolates of Lactic Acid Bacteria | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |