Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
2020 | Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba | Đorđević, Marijana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2019 | Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja industrije šećera u proizvodnji emulzija | Maravić, Nikola | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2018 | Evaluacija kvaliteta pšeničnih sorti sa teritorije Vojvodine procenom reoloških karakteristika testa | Rakita, Slađana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2017 | Uticaj termičkih tretmana hrane za životinje na promene skrobne komponente i svarljivost | Kokić, Bojana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2016 | Iskorišćenje sporednog produkta prerade paradajza kao sirovine za prehrambene proizvode sa dodatom vrednošću | Belović, Miona | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2016 | Uticaj anjonskog i nejonskog tenzida na fizičko-hemijske osobine vodenih rastvora makromolekula | Milanović, Maja | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve | Nikolić, Ivana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | Uticaj dodatka emulgujućih skrobova na tehnološke karakteristike testa i kvalitet hleba | Dapčević-Hadnađev, Tamara | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2012 | Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode | Hadnađev, Miroslav | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | Optimizacija parametara proizvodnje čokolade sa sojinim mlekom u kugličnom mlinu | Зарић, Даница Б. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | Funkcionalne karakteristike rezistentnog skroba kukuruza kao komponente finih pekarskih proizvoda | Милашиновић-Шеремешић, Марија | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2010 | Uticaj oktenil sukcinata skroba na reološke i disperzione osobine emulzija ulja u vodi | Krstonošić, Veljko | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |