Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Fed-batch L-(+)-lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate with the addition of renewable nitrogen sources | Pejin, Jelena D. ; Radosavljević, Miloš S. ; Pribić, Milana M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Mladenović, Dragana D. ; Đukić-Vuković, Aleksandra P. ; Mojović, Ljiljana V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of water activity on the radial growth of fungi isolated from dry-cured sheep ham, in vitro (✓) | Žugić-Petrović, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Čomić, Ljiljana R. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Inhibitory activity of lactic acid on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxin biosynthesis (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana R. ; Milenić, Ilja; Mojović, Ljiljana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mladenović, Dragana ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Uticaj dodatka etarskog ulja kima na senzorski kvalitet barenih kobasica (✓) | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Ikonić, Predrag ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana ; Okanović, Đorđe ; Tasić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of caraway essential oil on the microbial stability and sensory properties of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ; Tomović, Vladimir M. ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Ikonić, Predrag M. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. ; Okanović, Đorđe G. ; Škaljac, Snežana B. ; Ivić, Maja Đ. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Lactobacillus sp. exopolysaccharides as novel excipients for food and pharmaceutical application | Đukić-Vuković, Aleksandra P. ; Mladenović, Dragana D. ; Pejin, Jelena D. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Mojović, Ljiljana V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ; Ikonić, Predrag M. ; Pavlić, Branimir M. ; Zeković, Zoran P. ; Tomović, Vladimir M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ; Tomović, Vladimir M. ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Ikonić, Predrag M. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. ; Okanović, Đorđe G. ; Škaljac, Snežana B. ; Ivić, Maja Đ. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages (✓) | Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Džinić, Natalija R. ; Ikonić, Predrag M. ; Zeković, Zoran P. ; Pavlić, Branimir M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. ; Škaljac, Snežana B. ; | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Utilization of malt, beer, and oil technology by-products in lactic acid fermentation | Pejin, Jelena D. ; Radosavljević, Miloš S. ; Pribić, Milana M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Mladenović, Dragana D. ; Đukić-Vuković, Aleksandra P. ; Mojović, Ljiljana V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Lactic acid fermentation of agro-industrial waste by immobilized Lactobacillus paracasei | Mojović, Ljiljana V. ; Mladenović, Dragana D. ; Đukić-Vuković, Aleksandra P. ; Pejin, Jelena D. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |