Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак
Година:  [2000 TO 2009]

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2009The Influence of Carboxymethylcellulose, xanthan and Guar-Gum Addition in Bread Dough before Freezing on Metabolism and Viability of Saccharomyces cerevisiae (✓)Pejin, Dušanka ; Grujić, Olgica ; Pejin, Jelena  ; Došenović, Irena ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2009Antimicrobial Activity of Caraway, Garlic and Oregano Extracts against Filamentous Moulds (✓)Dimić, Gordana R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Dušanka ; Pejin, Jelena  ; Tanackov, Ilija  ; Tuco, DanijelaНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2008Mycopopulation of Spices (✓)Dimić, Gordana R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Vujičić, Biserka ; Šumić, Zdravko M.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Contamination of Spices with Moulds Potential Producers of Sterigmatocystine (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana R. ; Karalić, DraganaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Growth inhibition of some eurotium and aspergillus species with spice extracts (✓)Димић, Гордана Р. ; Коцић-Танацков, Сунчица  ; Каралић, ДраганаНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Zearalenone production during micro-malting of barley (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škrinjar, Marija ; Grujić, Olgica ; Pejin, Jelena D.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Application of GC/MS method using SPE columns for quantitative determination of diacetyl and 2,3-pentanedione during beer fermentation (✓)Pejin, Jelena  ; Grujić, Olgica ; Markov, Siniša  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tanackov, Ilija  ; Cvetković, Dragoljub  ; Đurendić, Maja Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2006Mikološka ispitivanja semena tikve golice (Cucurbitapepo L) i jezgra suncokreta (Helianthus annum L) kao komponenata musli proizvoda (✓)Dimić, Gordana R. ; Dimić, Etelka ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Maletić, ŽeljkoНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Fermentation temperature and wort composition influence on Diacetyl and 2,3-pentandione contents in beer (✓)Pejin, Jelena D.  ; Grujić, Olgica ; Markov, Siniša L.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Cvetković, Dragoljub D.  ; Tanackov, Ilija  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Xerotolerant mycopopulations and mycotoxins in muesli components (✓)Dimić, Gordana ; Maletić, Željko M.; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Capacity of Fusarium species isolated from brewer's barley to synthesise zearalenone (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škrinjar, Marija ; Grujić, Olgica ; Lević, Jelena; Pejin, Jelena D.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Fungal Growth During Malting of Barley (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škrinjar, Marija ; Grujić, Olgica ; Pejin, Jelena  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Mikotoksini u hrani - uzorkovanje, detekcija, zakonski propisi - Sampling, Detection, Regulations (✓)Škrinjar, Marija ; Vengušt, Аnton; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Udeo toksigenih Fusarium vrsta u mikopopulacijama izolovanim iz ozimog dvoredog ječma (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škrinjar, Marija Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Inhibicija fungalnog rasta kalijum sorbatom (✓)Dimić, Gordana R. ; Škrinjar, Marija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Razvoj tehnologije funkcionalnog napitka od surutke obogaćenog vitaminima (✓)Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Đurić, Mirjana ; Škrinjar, Marija ; Panić, Mirela; Korhec, Gizela; Prćić, Ivan; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Upotreba integralnog brašna u hotelskoj kuhinji (✓)Škrinjar, Marija ; Tešanović, Dragan  ; Popov-Raljić, Jovanka  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.