Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Antioxidant properties and biological activity of fruit wines (✓) | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine (✓) | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Innovative and Traditional Cabernet Sauvignon Winemaking Technology and Wine Aging on Stilbenes and Other Polyphenolic Compounds (✓) | Petrović, Aleksandar; Živković, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Cabernet Sauvignon Ripeness, Healthy State and Maceration Time on Wine and Fermented Pomace Phenolic Profile (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Characteristics of newly created grapevine varieties Vožd and Vladun | Nikolić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Савремена еколошка пракса у духу климатских промена (✓) | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Dinamika sadržaja biološki aktivnih fenolnih jedinjenja grožđa sorte Cabetrnet Sauvignon tokom fenofaza sazrevanja, primarne prerade, vinifikacije i uticaj na antioksidativni kapacitet vina (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2021 | Natural active compounds in the prevention of oxidative stress (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Phenolic Profile of Plum Wines and Their Activity in the Protection Against Free Radicals (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Drupe fruit and derived products as a promising source of natural active compounds against oxidative stress (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antioxidant properties of phenolic compounds as residues in fermented grape pomace of cv. Cabernet Sauvignon | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Phenotypic variation of ampelographic and technological traits of newly created grapevine genotypes | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Extraction kinetic of some phenolic compounds during Cabernet Sauvignon alcoholic fermentation and antioxidant properties of derived wines (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Morphological and production-technological characteristics newly craeted grapevine variety Vožd | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Dynamic of total phenolic content cv. Cabernet Sauvignon during ripening and impact on antioxidant capacity of wine | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of maceration time cv. Cabernet Sauvignon on total phenol content and antioxidant capacity of wines | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Stone fruit wine-potential functional food (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Cherry-the source of potential functional food | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |