Истраживачи
Miljić, Uroš
Година
Мп-кат.
- 49 M30/M60
- 9 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 9 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 7 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 5 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 4 M10/M40
- 4 M20/M50
- 4 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 3 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- 2 остало
- следећи >
Година - распон
Резултати 1-20 од 100
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Biotechnological Tools for the Production of Low-FODMAP Wholegrain Wheat and Rye Cookies and Crackers![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | Successful Strategy in Creating Low-FODMAP Wholegrain Bread-Simple and Global![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | Profile and content of fermentable oligo-, di-, monosaccharides, and polyols (FODMAP) compounds in wheat and rye wholegrain foods![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2024 | Comparison of polyphenolic composition, antioxidant activity, and sensory characteristics of Merlot wine aged in oak (Quercus petraea) barrels from Serbia and France![]() | Brunet, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fungal mycelium: Innovations in 3D bioprinting and yeast cell immobilization![]() | Brunet, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Effects of aging in serbian oak (Quercus petraea) barrels on the polyphenol composition and antioxidant axtivity of red wine![]() | Brunet, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | FODMAPs content in bread - screening of the Serbian market![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The impact of Quercus pubescens wood chips on chemical and sensory characteristics of a Serbian Kadarka red wine during aging: A comparison with other oak species (Q. petraea, Q. alba, and Q. pyrenaica)![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2023 | Adaptability of Different International Grape Varieties in Diverse Terroirs: Impact on Grape and Wine Composition![]() | Otto, Tatiane; Botelho, Renato; Biasi, Luiz; Miljić, Uroš ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Storage of a white wine with different untoasted wood species: impact on the chemical composition and sensory characteristics![]() | Correia, Ana; Miljić, Uroš ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | Elderberry (Sambucus nigra L.) wine as a novel potential functional food product![]() | Terzić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | Polyphenol composition and antioxidant activity of Probus and Prokupac red wines from Serbia![]() | Brunet, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Polyphenols![]() | Cvejić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | 14 ![]() M14 - Монографска студија/поглавље у књизи М12 |
2022 | Polyphenol profile and antioxidant activity of wines from domestic grape varieties Crna tamjanika and Frankovka![]() | Brunet, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granules![]() | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Terpene profiling of white wine made of regional grape variety- grašac![]() | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biological potential of elderberry wine![]() | Terzić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactor![]() | Trivunović, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Voćna vina od šljiva, proizvodnja i karakterizacija![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactor![]() | Trivunović, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |