Истраживачи
Novaković, Aleksandra
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Quality characteristics of beef jerky made in laboratory conditions![]() | Županjac, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antioxidative and antibacterial properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia and Herzegovina![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Nutritivni i fenolni profil jestive vrste gljive Fistulina hepatica (Schaeffer.) With. (1801)![]() | Novaković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Nutritional and phenolic profile of edible mushroom Armillaria mellea (Vahl) P. Kumm. (1871)![]() | Novakovic Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Certification mark TAS(Q) as a distinctive sign of high quality traditional food products![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | A comprehensive study of parameters correlated with honey health benefits![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Sensory analysis as a useful tool in defining the specificity of Acacia honey from Serbia![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Mushroom Species Stereum hirsutum as Natural Source of Phenolics and Fatty Acids as Antioxidants and Acetylcholinesterase Inhibitors![]() | Mišković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Studing uniqueness of acacia honey from Serbia – Evaluation of sensory properties, colour and texture![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Flash sensory profile as a tool for rapid sensory profiling of foods: a case study with goat cheese![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Nitrite content in meat products from Serbian retail market![]() | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Quality standardization and certification of traditional food products![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Armillaria mellea: In vitro antioxidant and antiproliferative effects![]() | Novaković, A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biofilm formation of salmonella enteritidis on stainless steel and glass surfaces![]() | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Coprinus comatus filtrate extract, a novel neuroprotective agent of natural origin![]() | Karaman, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | GoChia – Bezglutenski keks sa smanjenim sadržajem masti i dodatkom gela od čija semenki![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Flash profile as a rapid descriptive analysis in sensory characterization of traditional dry fermented sausages![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Mogućnost predviđanja terapeutskih svojstava meda – Moć meda![]() | Jovanov, Pavle T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Sensory properties for protein enriched millet breads![]() | Belović, M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |