ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Proteini leblebije (Cicer arietinum L.) – enzimska ekstrakcija, karakterizacija i modifikacija u nanostrukture pogodne za unapređenu primenu (✓)Perović, Milica  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2021Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica)Selaković, AnastasijaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Valorizacija nutritivnog profila keksa proizvedenog sa dodatkom sporednih proizvoda prehrambene industrije (✓)Petrović, Jovana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima LibijeMrihil Ali Esalami, SeddiqДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Zamenjivači masti na bazi pšeničnih i ovsenih mekinja i njihova primena u formulaciji keksaMilićević, NatašaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Mogućnost primene visokoproteinskih frakcija suncokretove sačme dobijenih postupkom usitnjavanja i vazdušne klasifikacije u proizvodnji ekstrudirane hrane za ribe (✓)Banjac, Vojislav  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2016Uticaj sirovinskog sastava i tehnološkog postupka na sadržaj metala u čokoladnim i krem proizvodimaVasiljević, IvanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2016Poboljšanje kvaliteta napitka kafe izborom optimalnih uslova prženja i odnosa različitih vrsta kafeOdžaković, BožanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve (✓)Nikolić, Ivana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014(uređivanje) - Uređivanje zbornika radova Jubilarnog 55. Savetovanja Proizvodnja i prerade uljaricaУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Uticaj lecitina različitog porekla na kristalizaciona svojstva masne faze i kvalitet mazivog krem proizvoda sa dodatkom funkcionalnih biljnih ulja (✓)Lončarević, Ivana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013(uređivanje) - Uređivanje zbornika radova 54. Savetovanja Proizvodnja i prerade uljaricaУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012(uređivanje) - Uređivanje zbornika radova 53. Savetovanja Proizvodnja i prerade uljaricaУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode (✓)Hadnađev, Miroslav  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2012Uticaj procesnih parametara proizvodnje na fizičke osobine, toplotna svojstva i kvalitet mazivog krem proizvoda sa maltitolom (✓)Marko Petković  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2011Funkcionalna i antioksidativna svojstva novih proizvoda od heljdeСедеј, ИванаДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2011Optimizacija parametara proizvodnje čokolade sa sojinim mlekom u kugličnom mlinuЗарић, Даница Б.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2011Funkcionalne karakteristike rezistentnog skroba kukuruza kao komponente finih pekarskih proizvodaМилашиновић-Шеремешић, МаријаДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2009Uticaj sastava masne faze margarina na fizičke osobine i kvalitet peciva od laminiranog testa (✓)Šoronja-Simović, Dragana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2009Prilog proučavanju mogućnosti racionalizacije tehnološkog postupka mlevenja pšenice primenom osmovaljne stolice (✓)Fišteš, Aleksandar  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација