Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
2023 | Proteini leblebije (Cicer arietinum L.) – enzimska ekstrakcija, karakterizacija i modifikacija u nanostrukture pogodne za unapređenu primenu (✓) | Perović, Milica | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2021 | Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica) | Selaković, Anastasija | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2018 | Valorizacija nutritivnog profila keksa proizvedenog sa dodatkom sporednih proizvoda prehrambene industrije (✓) | Petrović, Jovana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2018 | Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima Libije | Mrihil Ali Esalami, Seddiq | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2018 | Zamenjivači masti na bazi pšeničnih i ovsenih mekinja i njihova primena u formulaciji keksa | Milićević, Nataša | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2018 | Mogućnost primene visokoproteinskih frakcija suncokretove sačme dobijenih postupkom usitnjavanja i vazdušne klasifikacije u proizvodnji ekstrudirane hrane za ribe (✓) | Banjac, Vojislav | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2016 | Uticaj sirovinskog sastava i tehnološkog postupka na sadržaj metala u čokoladnim i krem proizvodima | Vasiljević, Ivana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2016 | Poboljšanje kvaliteta napitka kafe izborom optimalnih uslova prženja i odnosa različitih vrsta kafe | Odžaković, Božana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve (✓) | Nikolić, Ivana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | (uređivanje) - Uređivanje zbornika radova Jubilarnog 55. Savetovanja Proizvodnja i prerade uljarica | | Уређивачки рад | |
2013 | Uticaj lecitina različitog porekla na kristalizaciona svojstva masne faze i kvalitet mazivog krem proizvoda sa dodatkom funkcionalnih biljnih ulja (✓) | Lončarević, Ivana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | (uređivanje) - Uređivanje zbornika radova 54. Savetovanja Proizvodnja i prerade uljarica | | Уређивачки рад | |
2012 | (uređivanje) - Uređivanje zbornika radova 53. Savetovanja Proizvodnja i prerade uljarica | | Уређивачки рад | |
2012 | Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode (✓) | Hadnađev, Miroslav | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2012 | Uticaj procesnih parametara proizvodnje na fizičke osobine, toplotna svojstva i kvalitet mazivog krem proizvoda sa maltitolom (✓) | Marko Petković | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | Funkcionalna i antioksidativna svojstva novih proizvoda od heljde | Седеј, Ивана | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | Optimizacija parametara proizvodnje čokolade sa sojinim mlekom u kugličnom mlinu | Зарић, Даница Б. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | Funkcionalne karakteristike rezistentnog skroba kukuruza kao komponente finih pekarskih proizvoda | Милашиновић-Шеремешић, Марија | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2009 | Uticaj sastava masne faze margarina na fizičke osobine i kvalitet peciva od laminiranog testa (✓) | Šoronja-Simović, Dragana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2009 | Prilog proučavanju mogućnosti racionalizacije tehnološkog postupka mlevenja pšenice primenom osmovaljne stolice (✓) | Fišteš, Aleksandar | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |