Истраживачи
Veljović, Sonja
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | EDIBLE INLAND HALOPHYTES: POTENTIAL INGREDIENT OF INNOVATIVE GASTRONOMIC PRODUCTS WITH INCREASED NUTRITION VALUE (✓) | Lukovic, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Volatile profiles of seasoned staves used in Balkan cooperage (✓) | Smailagić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | TRITERPENE PROFILE AND COLOR OF DIFFERENTLY PREPARED GANODERMA LUCIDUM ETHANOLIC EXTRACTS (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Rapid Method for Differentiation of Extracts of Wood Used in Balkan Cooperage (✓) | Smailagić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Elemental composition of non-oak wood extracts commonly used in Balkan cooperage (✓) | Smailagić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant potential and sensory quality of new green walnut liqueur (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Utilization of the chokeberry pomace for production of liqueur with high content of phenolic compounds and antioxidant activity (✓) | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Chemical composition and antimicrobial activity of fennel seeds essential oil (✓) | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of different distillates and extraction times of fungus Ganoderma lucidum on the antioxidant potential and sensory characteristics of special herb brandies (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Chemical composition and antimicrobial properties of Lavandula officinalis essential oil (✓) | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Aromatic profile and sensory characteristics of honey liqueur (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Fenolni profil duga trešnjinog drveta (✓) | Smailagić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Phenolic profile of Morus alba L. (mulberry) barrel staves (✓) | Smailagić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Functional Properties of Beers Enriched with Herb and Mushuroom Extracts | Despotović, Saša M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of mushroom Ganoderma lucidum on fermentation process and sensorial profile of beer | Leskošek-Čukalović, Ida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | The effects of Ganoderme lucidum on sensory characteristics and color of special plum brandies (✓) | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Beer and cardiovsculare system - immediate respons after intake | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Uticaj filtracionog postupka na antioksidativnu aktivnost likera sa medom | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Special plum brandy with Ganoderma lucidum | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |