Истраживачи
Veljović, Sonja
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | The Influence of Extraction Parameters on Physicochemical Properties of Special Grain Brandies with Ganoderma Lucidum (✓) | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Uticaj plodonosnog tela gljive Ganoderma lucidum na hemijski sastav i senzorne karakteristike specijalnih rakija (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | The fermentation kinetics and physicochemical properties of special beer with addition of Prokupac grape variety (✓) | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | The fermentation kinetics and physicochemical properties of special beer with addition of prokupac grape variety,Kinetika fermentacije i fizičkohemijske karakteristike specijalnih piva sa dodatkom grožđa sorte prokupac (✓) | Veljovic, M. ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | The effect of Ganoderma lucidum fruit body on antioxidant capacity of grape brandies | Veljović, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2014 | Functional Properties of Beers Enriched with Herb and Mushuroom Extracts | Despotović, Saša M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of mushroom Ganoderma lucidum on fermentation process and sensorial profile of beer | Leskošek-Čukalović, Ida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | The effects of Ganoderme lucidum on sensory characteristics and color of special plum brandies (✓) | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Physicochemical, Antioxidant and Sensory Properties of Peach Wine Made from Redhaven Cultivar | Davidovic, Sonja M.; Veljović, Mile S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2013 | Beer and cardiovsculare system - immediate respons after intake | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Uticaj filtracionog postupka na antioksidativnu aktivnost likera sa medom | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Special plum brandy with Ganoderma lucidum | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antioxidant capacity and sensory characteristics of special herb brandy | Pecić, S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Lycopene content and antioxidant capacity of tomato jam | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Effect of maturation conditions on sensory and antioxidant properties of old Serbian plum brandies (✓) | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | The effect of raw materials and fermentation conditions on flavonoids content of grape beer | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Beers enriched with bioactive components – polyphenol and antioxidant activity | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Quantitative determination of total anthocyanins and flavonoids in natural products obtained from grapes and malt | Atanacković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The effect of fermentation condition on polyphenol content of raspberry wine | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |