Истраживачи
Veljović, Sonja
Година
- 44 2020 - 2026
- 56 2010 - 2019
Мп-кат.
- 49 M30/M60
- 14 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 7 M10/M40
- 7 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 5 M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
- 3 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 3 M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
- 2 M20/M50
- 2 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 2 M52 - Национални часопис категорије M52
- следећи >
Година - распон
Резултати 81-100 од 100
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Effect of maturation conditions on sensory and antioxidant properties of old Serbian plum brandies![]() | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2012 | Beers enriched with bioactive components – polyphenol and antioxidant activity | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Uticaj filtracionog postupka na antioksidativnu aktivnost likera sa medom | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Quantitative determination of total anthocyanins and flavonoids in natural products obtained from grapes and malt | Atanacković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of production process on the antioxidant capacity and sensory caracteristics of honey liquer | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Uticaj načina proizvodnje na senzorni karakter rakije dunjevače | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antioxidant Capacity and Sensory Characteristic of Special Herb Brandy![]() | Nikićević, Ninoslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antioxidant activity and polyphenol content of special types of beer | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Sensory acceptability of beer produced from rye and millet | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Sensory and antioxidant properties of beer with Juniperus communis L | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The sensory properties of special brandy with G. lucidum | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antioxidant capacity of plum brandy with Ganoderma lucidum | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Beer with novel flavor and functionality – are the consumers ready for them? | Leskošek-Čukalović, Ida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Antioxidants in beer and wine: The study of the antioxidant capacity | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
2010 | Antimicrobial properties of non-alcohol beer with thyme and lemon balm | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Antioxidants in beer and wine: The study of the antioxidant capacity | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
2010 | Liker Medena tajna | Vukosavljević, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | The Possibility of Producing a Special Type of Beer Made from Wort with the Addition of Grape Must![]() | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2010 | Red and white grapes as raw material in the production of special types of beer | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |