Истраживачи
Veljović, Sonja
Година
- 44 2020 - 2026
- 56 2010 - 2019
Мп-кат.
- 49 M30/M60
- 14 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 7 M10/M40
- 7 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 5 M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
- 3 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 3 M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
- 2 M20/M50
- 2 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 2 M52 - Национални часопис категорије M52
- следећи >
Година - распон
Резултати 61-80 од 100
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Chemical composition, antiproliferative and antioxidant activity of differently processed Ganoderma lucidum ethanol extracts![]() | Veljović, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2016 | Mogućnost korišćenja gljiva i lekovitog bilja u proizvodnji jakih alkoholnih pića![]() | Veljović, Sonja ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The Influence of Extraction Parameters on Physicochemical Properties of Special Grain Brandies with Ganoderma Lucidum![]() | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2015 | The fermentation kinetics and physicochemical properties of special beer with addition of prokupac grape variety,Kinetika fermentacije i fizičkohemijske karakteristike specijalnih piva sa dodatkom grožđa sorte prokupac![]() | Veljovic, M. ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2015 | Uticaj plodonosnog tela gljive Ganoderma lucidum na hemijski sastav i senzorne karakteristike specijalnih rakija![]() | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | The fermentation kinetics and physicochemical properties of special beer with addition of Prokupac grape variety![]() | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2014 | Functional Properties of Beers Enriched with Herb and Mushuroom Extracts | Despotović, Saša M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The effect of Ganoderma lucidum fruit body on antioxidant capacity of grape brandies | Veljović, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2013 | The effects of Ganoderme lucidum on sensory characteristics and color of special plum brandies![]() | Pecić, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of mushroom Ganoderma lucidum on fermentation process and sensorial profile of beer | Leskošek-Čukalović, Ida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Physicochemical, Antioxidant and Sensory Properties of Peach Wine Made from Redhaven Cultivar | Davidovic, Sonja M.; Veljović, Mile S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2013 | Beer and cardiovsculare system - immediate respons after intake | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Tehničko rešenje novi proizvod medena tajna-liker | Vukosavljević, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of flavonoids and total anthocyanins in grape beer | Đorđević, Radovan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Beers with new sensorial profile and functionality | Leskošek-Čukalović, Ida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The effect of fermentation condition on polyphenol content of raspberry wine | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The effect of raw materials and fermentation conditions on flavonoids content of grape beer | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antioxidant capacity and sensory characteristics of special herb brandy | Pecić, S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Special plum brandy with Ganoderma lucidum | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Lycopene content and antioxidant capacity of tomato jam | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |