Istraživači
Cvetković, Biljana
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2021 | Modelovanje procesa ekstrudiranja u cilju određivanja stepena ekspanzije flips proizvoda od speltinog integralnog brašna (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2021 | Rok upotrebe osmotski sušenog kupusa - PCA analiza (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2021 | Kinetičko modelovanje superkritične ekstrakcije ulja semena amaranta (✓) | Krulj, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2014 | Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2013 | Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2013 | Consumers' perception of functional food in Serbia (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2010 | Ispitivanje mogućnosti suzbijanja Venturia inaequalis ekološki prihvatljivim prepatatima (✓) | Balaž, Jelica; Aćimović, Srđan; Aleksić, Goran; Bodroža-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2010 | Evaluation of possibilities of Venturia inaequlis control by ecologically acceptable products (✓) | Balaž, Jelica; Aćimović, Srđan; Aleksić, Goran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverages (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverage (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |