Истраживачи
Cvetković, Biljana
Тип
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverages (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Nutritivna vrednost graška (Pisum sativum) u zavisnosti od stepena zrelosti (✓) | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Possibilities of waste prevention and minimization in sterilized sweet corn production (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverage (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2008 | Technological quality of biofermented white cabbage, cultivar Futoški (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Optimization of technology of extruding of Amaranthus sp. grits (✓) | Bodroža-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Waste prevention and minimization in sweet corn production (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Microbiological safety of pasteurized fruit juices and non - pasteurized fruit juices (✓) | Došenović, Irena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Effect of maturate stage on nutrutive value of green pea (Pisum sativum) grains (✓) | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |