Истраживачи
Čakar, Uroš
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Extraction kinetics of some phenolic compounds during vinification of grape variety cabernet sauvignon and its antioxidant properties | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Phenolic profile, antioxidant properties and α-glucosidase inhibitory activity of blackberry wine made in different kind of microvinifications (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Make an exhaustive list of museum sites on the history of pharmacy – First exposed countries: France and Serbia | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | An insight into quality of apricot and sweet cherry fruit wines | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Vinification influence on phenolic acid content and antioxidant properties of black chokeberry wine | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Extraction kinetic of resveratrol and total phenolic compounds during vinification of grape varieties Merlot and Smederevka (✓) | Petrović, Aleksandar V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Danilo Soldatović-great toxicologist, pharmacist and man | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The impact of microvinification on anti α-glucosidase activity of raspberry wine (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Screening of cytotoxic activities of fucus spiralis seaweed fractions (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Blueberry wine – a good natural source of phenolic acids | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Dynamics of some polyphenolic compounds during vinification of grape varieties Cabernet Sauvignon (✓) | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effects of maceration duration of grapes variety cabernet sauvignon on kinetics extraction of some polyphenols and antioxidant properties of wine | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The influence of sour cherry wine on first line defense antioxidants during hydrogen peroxide induced oxidative stress in rat synaptosomes (✓) | Čolović, Mirjana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Uticaj mikrovinifikacije na anti α-glukozidaznu aktivnost vina od maline (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Blackberry-promising source of natural active compounds for hyperglycemia prevention (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparison of antioxidant profile of sour cherry wine and raspberry wine | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |