Истраживачи

Резултати 1-20 од 108
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Soybean bran as the fat replacer in gluten-free cookie formulation: Physicochemical properties and sensory profilesNatasa Milicevic  ; Marijana Sakac  ; Bojana Saric  ; Dubravka Skrobot  ; Bojana Filipcev  ; Olivera Simurina  ; Pavle Jovanov  ; Mladenka Pestoric  ; Aleksandar Maric  Научни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23
2021The influence of bran gels as fat replacers on instrumental properties of cookiesMilićević, Nataša  ; Hadnađev, Miroslav  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Dapčević, Hadnađev Tamara  ; Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Marić, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Study of ultrasound-assisted extraction kinetics of betaine from wholegrain spelt flourKojić, Predrag  ; Kojić, Jovana  ; Pojić, Milica  ; Krulj, Jelena  ; Šimurina, Olivera  ; Milićević, Nataša  ; Tiwari, BrijeshКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021High-protein bars productionSakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Hadnađev, Miroslav  ; Marić, Aleksandar  ; Škrobot, Dubravka  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Milićević, Nataša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021A comprehensive study of parameters correlated with honey health benefitsMarić, Aleksandar  ; Jovanov, Pavle  ; Sakač, Marijana  ; Novaković, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Milićević, Nataša  ; Đurović, Ana; Gadžurić, Slobodan  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2020Sadržaj slobodnih aminokiselina uzoraka meda sa teritorije VojvodineSakač, Marijana B.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Marić, Aleksandar Z.  ; Tomičić, Zorica M.  ; Tamara Dapčević-Hadnađev  ; Rada Jevtić-Mučibabić  ; Milićević, Nataša M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Physico-chemical properties of low-fat cookies containing wheat and oat bran gels as fat replacersMilićević, Nataša  ; Sakač, Marijana  ; Hadnađev, Miroslav  ; Škrobot, Dubravka  ; Šarić, Bojana  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Jovanov, Pavle  ; Pezo, Lato  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2019Hleb bogat proteinima sa semenkama uljaricaJovanov, Pavle  ; Šimurina, Olivera  ; Aleksandra Novaković; Sakač, Marijana  ; Tatjana Peulić  ; Škrobot, Dubravka  ; Milićević, Nataša  Техничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (26.12.2019.)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2019Physicochemical Changes of the Gluten-Free Rice-Buckwheat Cookies during Storage - Artificial Neural Network ModelPestorić, Mladenka  ; Sakač, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Škrobot, Dubravka  ; Milićević, Nataša  ; Jovanov, Pavle  ; Filipčev, Bojana  ; Mandić, Anamarija  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2019Physicochemical properties and mineral content of honey samples from Vojvodina (Republic of Serbia)Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Marić, Aleksandar  ; Pezo, Lato  ; Kevrešan, Žarko  ; Novaković, Aleksandra  ; Milićević, Nataša  Научни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
2019HMF as the marker of honey qualitySakač, Marijana B.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Marić, Aleksandar Z.  ; Lato Pezo  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Milićević, Nataša M.  ; Aleksandra NovakovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Sport nutrition uptake of elite canoe sprinters during international competitionsJovanov, Pavle  ; Obradović, Borislav  ; Barak, Otto  ; Mandić, Anamarija  ; Milićević, Nataša  ; Marić, Aleksandar  ; Sakač, Marijana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Keks sa smanjenim sadržajem masnoće uz dodatak zamenjivača masti na bazi mekinjaMilićević, Nataša M.  ; Sakač, Marijana B.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Šarić, Bojana M.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Škrobot, Dubravka J.  Техничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (26.12.2019.)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2018Dietary and supplement intake of elite canoe sprinters during European championshipJovanov, Pavle T.  ; Sakač, Marijana  ; Barak, Oto; Novaković, Aleksandra  ; Milićević, Nataša  ; Kos, Jovana  ; Marić, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Oat bran gels as fat replacers: Optimization using response surface methodologyMilićević Nataša  ; Sakač Marijana  ; Hadnađev Miroslav  ; Dapčević Tamara  ; Šarić Bojana  ; Jovanov Pavle  ; Marić AdamКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Oat bran gels as fat replacer: optimization using response surface methodologyNedeljković, Nataša M.  ; Sakač, Marijana B.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Šarić, Bojana M.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Marić, Aleksandar Z.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Ishrana i suplementacija vrhunskih kajakašaJovanov, Pavle  ; Sakač, Marijana  ; Barak, Oto  ; Mandić, Anamarija  ; Đuragić, Olivera  ; Nedeljković, Nataša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Mineral content and colour of honey from Autonomous Province of VojvodinaMarić, Aleksandar Z.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Sakač, Marijana B.  ; Mandić, Anamarija I.  ; Nedeljković, Nataša M.  ; Kos, Jovana J.  ; Novaković, Aleksandra R.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018My berry cookie - bezglutenski keks sa dodatkom tropa borovnice i maline. Novi proizvod je prihvaćen i koristi se u ‚‚Nutry Allergy Center", ZemunŠarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Milićević, Nataša  ; Pestorić, Mladenka  ; Jovanov, Pavle  ; Kos, (rođ. Matić) Jovana  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018'My berry cookie“- bezglutenski keks sa dodatkom tropa borovnice i malineŠarić, Bojana M.  ; Mandić, Anamarija I.  ; Mišan, Aleksandra Č.  ; Nedeljković, Nataša M.  ; Pestorić, Mladenka V.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Kos, Jovana J.  Техничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (18.04.2019.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу