Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад
Година:  [2020 TO 2024]

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Agro-processing industry: Advanced technologies for meat industry wastewater treatment: A review (✓)Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Mandić, Violeta  ; Delić, Nikola  ; Pisinov, Boris  ; Đurović, Sanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Trend analysis of cadmium in feedstuff (✓)Pisinov, Boris  ; Đurović, Sanja  ; Sekulić, Zoran; Dudić, Tijana; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Exploring the role of inulin as a nutraceutical for enhancing nutritional and health benefits – a review (✓)Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Đorđević, Bridžita; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction (✓)Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  ; Petričević, Veselin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Market trends in meat and meat product prices: analyzing the cost price of energy value in meat products (✓)Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Pisinov, Boris  ; Samolovac, Ljiljana  ; Sekulić, Zoran; Milošević Georgiev, Andrijana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Monitoring of nitrite levels in emulsion type - cooked sausages - case of serbian manufacturers on regulatory and safety issues (✓)Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Pisinov, Boris  ; Todorović, Vanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat (✓)Pisinov, Boris  ; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Kulić, Gordana  ; Stamenić, Tamara  ; Rakić, Sveto  ; Đurović, Sanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY (✓)Delić, Nikola  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Maksimović, Nevena  ; Keškić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Phosphates as food additives in meat products manufactured in Republic of Serbia (✓)Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Petričević, Veselin  ; Mandić, Violeta  ; Pisinov, Boris  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian market (✓)Keškić, Tanja  ; Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Pisinov, Boris  ; Stanišić, Nikola  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Changes of physic-chemical parameters of whitw cheeses in brine during storage (✓)Keškić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.