Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Trend analysis of cadmium in feedstuff (✓)Pisinov, Boris  ; Đurović, Sanja  ; Sekulić, Zoran; Dudić, Tijana; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Agro-processing industry: Advanced technologies for meat industry wastewater treatment: A review (✓)Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Mandić, Violeta  ; Delić, Nikola  ; Pisinov, Boris  ; Đurović, Sanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Exploring the role of inulin as a nutraceutical for enhancing nutritional and health benefits – a review (✓)Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Đorđević, Bridžita; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction (✓)Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  ; Petričević, Veselin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Market trends in meat and meat product prices: analyzing the cost price of energy value in meat products (✓)Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Pisinov, Boris  ; Samolovac, Ljiljana  ; Sekulić, Zoran; Milošević Georgiev, Andrijana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat (✓)Pisinov, Boris  ; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Kulić, Gordana  ; Stamenić, Tamara  ; Rakić, Sveto  ; Đurović, Sanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY (✓)Delić, Nikola  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Maksimović, Nevena  ; Keškić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian market (✓)Keškić, Tanja  ; Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Pisinov, Boris  ; Stanišić, Nikola  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Phosphates as food additives in meat products manufactured in Republic of Serbia (✓)Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Petričević, Veselin  ; Mandić, Violeta  ; Pisinov, Boris  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Monitoring of nitrite levels in emulsion type - cooked sausages - case of serbian manufacturers on regulatory and safety issues (✓)Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Pisinov, Boris  ; Todorović, Vanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Changes of physic-chemical parameters of whitw cheeses in brine during storage (✓)Keškić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Synthesis and crystal structures of Co(III) complexes with the condensation products of Girards t reagent and 2-acetylpyridine and of thiosemicarbazide and 2-acetylthiazoleRadanović, Dušanka D.  ; Andrej Pevec; Iztok Turel; Čobeljić, Božidar R.  ; Milenković, Milica R.  ; Tanja Keškić  ; Anđelković, Katarina K.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Crystal structures of mixed chloride-azide zinc (II) and chloride-isocyanate cadmium (II) complexes with the condensation product of 2-quinolinecarboxaldehyde and girard’s reagentKeškić, Tanja  ; Milenković, Milica R.  ; Čobeljić, Božidar  ; Radanović, Dušanka D.  ; Anđelković, Katarina K.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Aflatoxin M1 contaminations in different types of cheese in Serbia (✓)Keškić, Tanja  ; Gavrić, Miladin; Trikić, Stevo; Jokismović, Bojana; Knežević, AnaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Variranja aflatoksina M1 u sirovom mlijku i mliječnim proizvodima u Srbiji u posljednje četiri godine /Variations of aflatoxin M1 in raw milk and dairy products in Serbia for last four years (✓)Keškić, Tanja  ; Kos, Andrea; Miloradović, Zorana; Puđa, Predrag; Miočinović, JelenaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Seasonal Variation Of Aflatoxin M1 In Dairy Products During 2015 In Serbia (✓)Keškić, Tanja  ; Miočinović, Jelena; Kos, Andrea; Gavrić, Miladin; Miloradović, Zorana; Puđa, PredragКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Five years study of seasonal variations of milk composition (✓)Miloradović, Zorana  ; Miočinović, Jelena  ; Puđa, Predrag ; Keskic T.  ; Bandzov V.; Gavric M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Rheology and texture analysis as a tool for process controlVučić, Tanja  ; Miočinović, Jelena  ; Puđa, Predrag ; Keškić Tanja  ; Đokić M.; Spasojević RadeКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.