еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mrmošanin, Jelena
Приказ резултата 61 до 80 од 88
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Polyphenolic profile of selected varieties of Serbian berries (✓) | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2023 | Ripe and unripe seed of Xanthium italicum-elemental composition (✓) | Ilić, Marija; Mitić, Violeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2023 | Stability and computational analyses of selected pesticides in use in the Republic of Serbia (✓) | Arsic, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Stability of cyanidin-derivatives in homemade raspberry jams (✓) | Nikolić, Milena; Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Suvo voće kao izvor antioksidanasa (✓) | Stefan Petrović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Testing the effectiveness of removing toxic elements by clinoptilolite (✓) | Ivana Rasic Misic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The difference in lycopene and β-carotene content in „Citrus paradisi“ fruit and „Rosa canina“ dried fruit (✓) | Miljković, Vojkan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The Effect of storage temperature and thermal processing on catechins, procyanidins and total flavonoid stability in commercially available cocoa powders | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | The Evaluation of ICP OES for the Determination of Potentially Toxic Elements in Lipsticks: Health Risk Assessment | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | The influence of agricultural soil preparation methods on the pseudo-total element content determined by ICP-OES | Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | The influence of heavy metal(oid)s soil contamination on the content of pigments in pepper and maize leaves (✓) | Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The national maize hybrid as a potential mediator in the contamination of the food chain with heavy metals (✓) | Stefan Petrović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Thermal degradation kinetics of myrtle leaves ethanol extract (Myrtus communis L.): effect on phenolic compounds content and antioxidant activity (✓) | Snoussi, Ahmed; Bouacida, Saoussen; Mitić, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bouzouita, Nabiha;
| Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Thermal degradation kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams | Nikolić, Milena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Thermal degradation kinetics of total polyphenols, flavonoids, anthocyanins and individual anthocyanins in two types of wild blackberry jams (✓) | Nikolić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams (✓) | Nikolić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Total phenolic content, antioxidant activity and trace elements in the leaves of conventionally vs. organically cultivated Sambucus nigra L (✓) | Papagrigoriou, T; Mitic, Milan N ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Total polyphenol, flavonoid contenc and antioxidant capacity of commercially avaiable black, green and herbal tea infusions (✓) | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Total polyphenol, flavonoid content and antioxidant capacity of commercially avaiable black, green and herbal tea infusions (✓) | Jovana Veljković; Aleksandra Pavlović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Total polyphenols, flavonoid content and antioxidant capacity of cocoa products | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |