еНаука - преглед

Преглед према Аутор Mrmošanin, Jelena

Приказ резултата 61 до 80 од 88 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Polyphenolic profile of selected varieties of Serbian berries (✓)Mrmošanin, Jelena  ; Nikolić, Milena; Mitić, Milan  ; Tošić, Snežana  ; Pavlović, Aleksandra  Научни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2023Ripe and unripe seed of Xanthium italicum-elemental composition (✓)Ilić, Marija; Mitić, Violeta  ; Nikolić, Jelena  ; Marković, Marija  ; Mrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Stankov-Jovanović, Vesna  Научни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2023Stability and computational analyses of selected pesticides in use in the Republic of Serbia (✓)Arsic, Biljana  ; Petrovic, Stefan  ; Mrmosanin, Jelena  ; Dimitrijevic, Ivana  ; Tosic, Snezana  ; Stojanovic, Gordana  ; Glisic, Sanja  ; Milicevic, Jelena  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Stability of cyanidin-derivatives in homemade raspberry jams (✓)Nikolić, Milena; Petrović, Stefan  ; Mitić, Milan  ; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Suvo voće kao izvor antioksidanasa (✓)Stefan Petrović  ; Miljana Dubovac; Jelena Mrmošanin  ; Aleksandra Pavlović  ; Tošić, Snežana B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Testing the effectiveness of removing toxic elements by clinoptilolite (✓)Ivana Rasic Misic  ; Snežana Tošić  ; Emilija Pecev-Marinkovic  ; Jelena Mrmosanin  ; Stefan Petrovic  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The difference in lycopene and β-carotene content in „Citrus paradisi“ fruit and „Rosa canina“ dried fruit (✓)Miljković, Vojkan  ; Gajić, Ivana  ; Mrmošanin, Jelena  ; Nešić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015The Effect of storage temperature and thermal processing on catechins, procyanidins and total flavonoid stability in commercially available cocoa powdersMrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Krstić, Jovana ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Mitić, Milan  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019The Evaluation of ICP OES for the Determination of Potentially Toxic Elements in Lipsticks: Health Risk AssessmentMrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Krstić, Jovana; Nikolić, Milena Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022The influence of agricultural soil preparation methods on the pseudo-total element content determined by ICP-OESPetrović, Stefan  ; Mrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Alagić, Slađana  ; Tošić, Snežana  ; Stojanović, Gordana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2024The influence of heavy metal(oid)s soil contamination on the content of pigments in pepper and maize leaves (✓)Petrović, Stefan  ; Milenković, Katarina  ; Denis Mitov; Nikolić, Milena; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Tošić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The national maize hybrid as a potential mediator in the contamination of the food chain with heavy metals (✓)Stefan Petrović  ; Denis Mitov; Jelena Mrmošanin  ; Biljana Arsić  ; Aleksandra Pavlović  ; Snežana Tošić  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Thermal degradation kinetics of myrtle leaves ethanol extract (Myrtus communis L.): effect on phenolic compounds content and antioxidant activity (✓)Snoussi, Ahmed; Bouacida, Saoussen; Mitić, Milan  ; Arsic, Biljana  ; Hayet Ben Haj Koubaier; Chouaibi, Moncef; Janković, Sonja; Zlatanović, Ivana  ; Mrmošanin, Jelena  ; Stojanović, Gordana  ;
Bouzouita, Nabiha;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Thermal degradation kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jamsNikolić, Milena D. ; A. Pavlović; S. Mitić; S. Tošić; M. Mitić; Pecev Marinković, Emilija T.  ; A. Miletić; Mrmošanin, Jelena M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Thermal degradation kinetics of total polyphenols, flavonoids, anthocyanins and individual anthocyanins in two types of wild blackberry jams (✓)Nikolić, Milena ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Mrmošanin, Jelena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2018Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams (✓)Nikolić, Milena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev-Marinković, Emilija  ; Miletić, Ana ; Jelena Mrmošanin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Total phenolic content, antioxidant activity and trace elements in the leaves of conventionally vs. organically cultivated Sambucus nigra L (✓)Papagrigoriou, T; Mitic, Milan N  ; Mrmosanin, Jelena M  ; Krigas, N; Papanastasi, K; Maloupa, E; Lazari, DКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Total polyphenol, flavonoid contenc and antioxidant capacity of commercially avaiable black, green and herbal tea infusions (✓)Mrmošanin, Jelena  ; Jovana Veljković; Jelena Brcanović; Aleksandra Pavlović; Snežana Mitić; Ružica Micić  ; Emilija Pecev; Tamara LaketićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Total polyphenol, flavonoid content and antioxidant capacity of commercially avaiable black, green and herbal tea infusions (✓)Jovana Veljković; Aleksandra Pavlović  ; Jelena Brcanović  ; Snešana Micić; Emilija Pecev  ; Tamara LaketićОстало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Total polyphenols, flavonoid content and antioxidant capacity of cocoa productsMrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Krstić, Jovana ; Mitić, Milan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.