еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petronijević, Radivoj

Приказ резултата 1 до 20 од 127  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
1997A kinetic method for the determination of selenium(IV) in ethanol solutionMilovanović, G.A; Čakar, Mira; Petronijević, R.B  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1995Adsorption of phenol on natural and modified mineral adsorbersTomašević-Čanović M; Petronijević, Radivoj B.  ; Nedeljković D; Lađević AКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Amino acids in animal feed: significance and determination techniquesŠefer, Matija; Petronijević, Radivoj  ; Trbović, Dejana  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Parunović, Nenad  ; Djordjević, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food productsPetronijević, Radivoj  ; Mirjana Milanović-Stevanović; Janković, Saša  ; Stanković, Ivan  ; Vasiljević N.; Šobajić, Slađana  ; Vidović, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human dietsTrbović, Dejana  ; Lakićević, Brankica  ; Petronijević, Radivoj  ; Lukic, M; Jankovic, V; Petrović, Zoran  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Brza metoda za određivanje dodate boje u fino usitnjenim barenim kobasicama na osnovu merenja boje preseka u CIE L*a*b* sistemu (✓)Petronijević, Radivoj B.  ; Mirjana Lukić  ; Jelena Jovanović  ; Nenad Parunović; Trbović, Dejana K.  ; Neđeljko Karabasil; Jelena Ćirić  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Certain environmental contaminants in freshwater fish in SerbiaS.Janković; J.Djinović; T.Radicević; S.Stefanović; Petronijević, Radivoj B.  ; S.Vesković-MoračaninКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Changes in the proximate and fatty acid composition in carp meat during the semi intensive farmingTrbović, Dejana  ; Marković, Zoran  ; Petronijević, Radivoj  ; Milijašević, Milan  ; Spirić, Danka  ; Vranić, Danijela  ; Spirić, AurelijaНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Changes in total viable count and TVB-N content in marinated chicken breast fillets during storageBaltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  ; Velebit, Branko  ; Petronijević, Radivoj  ; Lakićević, Brankica  ; Đorđević, V.  ; Janković, V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Changes of the fatty acid composition and total lipid content in cultured carp (Cyprinos carpio L.) corelated to supplimentary diet (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Trbović, Dejana  ; Marković, Zoran; Petronijević, Radivoj  ; Stefan Čanak; Spirić, Danka  ; Spirić, Aurelija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Changes Of The Fatty Acid Composition And Total Lipid Content In Cultured Carp (Cyprinus Carpio L.) Correlated To Supplementary Diet (✓)Trbović, Dejana  ; Marković, Zoran  ; Petronijević, Radivoj  ; Čanak, Stevan  ; Spirić, Danka  ; Djordjević, Vesna  ; Spirić, Aurelija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Chemical composition and fatty acid profile of the longissimus dorsi muscle in Simmental bullsLukic, M; Trbović, Dejana  ; Petronijević, Radivoj  ; Djordjevic, V; Karan, D; Babic, Milijasevic J; Petrović, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Chemical composition of body including fatty acids of four cyprinids fish species cultured at the same conditions (✓)Ćirković, Miroslav ; Ljubojević, Dragana  ; Đorđević, Vesna  ; Novakov, Nikolina  ; Petronijević, Radivoj  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Chemometric approach in the development of the colorimetric method for the estimation of food colorants in meat productsPetronijević, Radivoj B.  ; Matekalo-Sverak, Vesna F.; Spirić, Aurelija T.; Vuković, Ilija K.; Babić, Jelena A.  ; Milijašević, Milan P.  ; Trbović, Dejana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meatParunović, Nenad  ; Petrović, Milica  ; Djordjević, Vesna; Petronijević, Radivoje  ; Lakicević, Brankica  ; Petrović, Zoran  ; Savić, Radomir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meatt (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Parunović, Nenad  ; Petrović, M; Petronijević, Radivoj  ; Lakićević, Brankica  ; Petrović, Zoran  ; Savić, Radomir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Chromatography methods and chemometrics for determination of milk fat adulterantsTrbović, Dejana  ; Petronijević, Radivoj  ; Đorđević, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019CLIMATE CHANGE: IMPACT ON MYCOTOXINS INCIDENCE AND FOOD SAFETY (✓)Milićević, Dragan  ; Lakićević, Brankica  ; Petronijević, Radivoj  ; Petrović, Zoran  ; Jovanović, Jelena  ; Stefanovic, Srdjan  ; Jankovic, Sasa  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss)Vranić, Danijela  ; Baltić Milan ; Trbović, Dejana  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Marković, Radmila V.  ; Petronijević, Radivoj  ; Spirić AurelijaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Comparison of sugars, lipids and phenolics content in the grains of organically and conventionally grown soybean in SerbiaGolijan, Jelena M.  ; Milinčić, Danijel D.  ; Petronijević, Radivoj B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Stanojević, Sladjana P.  ; Barać, Miroljub B.  ; Lekić, Slavoljub  ; Kostić, Aleksandar Ž.  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису