еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petronijević, Radivoj
Приказ резултата 1 до 20 од 127
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
1997 | A kinetic method for the determination of selenium(IV) in ethanol solution | Milovanović, G.A; Čakar, Mira; Petronijević, R.B ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1995 | Adsorption of phenol on natural and modified mineral adsorbers | Tomašević-Čanović M; Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Amino acids in animal feed: significance and determination techniques | Šefer, Matija; Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products | Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human diets | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Brza metoda za određivanje dodate boje u fino usitnjenim barenim kobasicama na osnovu merenja boje preseka u CIE L*a*b* sistemu (✓) | Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Certain environmental contaminants in freshwater fish in Serbia | S.Janković; J.Djinović; T.Radicević; S.Stefanović; Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Changes in the proximate and fatty acid composition in carp meat during the semi intensive farming | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Changes in total viable count and TVB-N content in marinated chicken breast fillets during storage | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Changes of the fatty acid composition and total lipid content in cultured carp (Cyprinos carpio L.) corelated to supplimentary diet (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Changes Of The Fatty Acid Composition And Total Lipid Content In Cultured Carp (Cyprinus Carpio L.) Correlated To Supplementary Diet (✓) | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical composition and fatty acid profile of the longissimus dorsi muscle in Simmental bulls | Lukic, M; Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Chemical composition of body including fatty acids of four cyprinids fish species cultured at the same conditions (✓) | Ćirković, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Chemometric approach in the development of the colorimetric method for the estimation of food colorants in meat products | Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meat | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meatt (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Chromatography methods and chemometrics for determination of milk fat adulterants | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | CLIMATE CHANGE: IMPACT ON MYCOTOXINS INCIDENCE AND FOOD SAFETY (✓) | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss) | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparison of sugars, lipids and phenolics content in the grains of organically and conventionally grown soybean in Serbia | Golijan, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |