еНаука - преглед
Преглед према Аутор Prodić, Ivana
Приказ резултата 41 до 60 од 63
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | LEA4 proteins: How disordered are they? (✓) | Vidović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Mass spectrometry analysis reveals impact of peanut roasting on post-translational modifications of key allergens and their hinderence of trypsin digestion (✓) | Đukić, Teodora; Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Methods Development for Protein and Modifications Profiling (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Modification of β-lactoglobulin using ultrasound in the presence of carbohydrates by non-enzymatic glycosyilation (glycation) in Maillard reaction (✓) | Prodić, Ivana N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Multistep Approach Points to Compounds Responsible for the Biological Activity and Safety of Hydrolates from Nine Lamiaceae Medicinal Plants on Human Skin Fibroblasts (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2012 | Non-covalent interactions between dietary polyphenols and bovine beta-lactoglobulin: Effect on the protein structure, digestibility and total antioxidant capacity (✓) | Stojadinović, Marija M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Non-thermal ultrasound-induced glycation of β-lactoglobulin in Maillard reaction (✓) | Prodić, Ivana N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Noncovalent interactions of bovine alpha-lactalbumin with green tea polyphenol, epigalocatechin-3-gallate (✓) | Al-Hanish, Ayah; Stanić-Vučinić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Proteomic and protein modification profiling of lung cells BEAS 2B upon different electronic cigarette vapour treatments (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Proteomic Profiling of Major Peanut Allergens and Their Post-Translational Modifications Affected by Roasting (✓) | Đukić, Teodora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Quantitative profiling of post-translational modifications of timothy grass pollen allergome in relation to environmental oxidative stress (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Structural changes in major food allergens upon bindind to epigallocatechin - 3-gallate (✓) | Apostolović, Danijela Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Structure and antioxidant activity of beta-lactoglobulin-glycoconjugates obtained by high-intensity-ultrasound-induced Maillard reaction in aqueous model systems under neutral conditions (✓) | Stanić-Vučinić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2012 | The effects of phycocyanobilin from Spirulina on human erythrocytes: in vitro study (✓) | Minić, Simeon L. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The influence of environmental pollution on the allergenic potential of grass pollen (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | The use of tryptic food protein digests data in public proteomic repositories to assess the effects of chemical and post-translational modifications on digestion outcomes (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Thermal Processing of Peanut Grains Impairs Their Mimicked Gastrointestinal Digestion While Downstream Defatting Treatments Affect Digestomic Profiles (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Thyroglobulin specific IgE and a possible link to suspected penicillin induced allergic skin manifestations – cross sectional study (✓) | Trivić, Tijana; Blagojević, Gordan; Živančević-Simonović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Trypsin as a Proteomic Probe for Assessment of Food Protein Digestibility in Relation to Chemical and Post-translational Modifications (✓) | Smiljanić, Katarina T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Trypsin as a proteomic probe to assess food protein digestibility in relation to post- translational modifications (✓) | Smiljanić, Katarina T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |