еНаука - преглед

Преглед према Аутор Radulović, Zorica

Приказ резултата 1 до 20 од 157  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Analiza tehno-ekonomske opravdanosti iskorišćenja surutke u SrbijiArsić, Slavica  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Antibiotic resistance of autochthonous potential probiotic bacteriaPetrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Ivana Zuber Bogdanović; Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Bulajić, Snežana  ; Dušan KekušКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antibiotic resistance of Enterococcus species isolates from fresh cheesesMiočinović, Jelena  ; Radulović, Zorica  ; Cangova M.; Duckova V.; Krocko, M.; Marcek A.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Antibiotic susceptibility of autochthonous lactic acid bacteriaPetrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Ivana Zuber Bogdanović; Paunović, Dušanka ; Mirković, Nemanja  ; Bulajić, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Antibiotic Susceptibility of Probiotic BacteriaRadulović, Zorica  ; Petrović, Tanja  ; Bulajić, Snežana  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Antilisterial effects of autochthonous lactococci during the cheese storageIvanović Marina; Mirković, Milica M.  ; Mirković Nemanja  ; Radulović, Ana V.  ; Paunović Dušanka; Miočinović, Jelena  ; Radulović, Zorica T.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antimicrobial activity of protein extracts of fermented whey and milk by autochthonous lactic acid bacteriaMirković, Milica M.  ; Nemanja Mirković; Paunović, Dušanka D. ; Marina Ivanović; Jelena Roglić; Ana Matić; Radulović, Zorica T.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripeningŠatrić, Ana  ; Mirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Radulović, Zorica  ; Miloradović, Zorana  ; Miočinović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivumPaunović, Dušanka ; Mirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Miočinović, Jelena  ; Šatrić, Ana  ; Miloradović, Zorana  ; Bajčetić, Nikola  ; Radulović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antimicrobial effect of lactic acid bacteria on Listeria monocytogenes isolated from cold smoked salmonMirković, Milica M.  ; Nemanja Mirković; Paunović, Dušanka D. ; Radulović, Zorica T.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditionsMirković, Milica  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2008Application of autochthonous lactic acid bacteria in the white brined cheese productionDjerovski, Jelena; Radulović, Zorica  ; Barać, Miroljub  ; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo; Pudja, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Application of autochthonous potential probiotic in the soft goat cheese productionMiočinović, Jelena  ; Mirković, Nemanja  ; Dragojlo Obradović; Paunović, Dušanka ; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Petrović, Tanja S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Application of autochthonous potential probiotic Lactobacillus paracasei 08 strain in fermented sausages productionŽivković, Dušan  ; Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Marija Perunović; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Stajić, Slaviša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Application of encapsulated autochthonous potential probiotic bacteria in food productionBogovič Matijašić Bojana; Radulović, Zorica  ; Petrušić, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Petrović, Tanja S.  ; Miočinović, Jelena  ; Nedović, Viktor A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Application of probiotics in cheese manufacturingTucović, Nataša; Radulović, Zorica  ; Karić, Andjelka S.; Čuk, Miran; Ipač, Nenad; Obradović, Dragojlo B.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016APPLICATIONS OF POTENTIAL PROBIOTIC BACTERIA AND OMEGA-3 - FATTY ACIDS IN YOGURT PRODUCTION AND IMPACT ON SENSORY - QUALITYMirković, Nemanja  ; Nedović, Viktor  ; Paunović, Dušanka ; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Miočinović, Jelena B.  ; Kekuš DušanКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Autochthonous enterococcus durans pfmi565 and lactococcus lactis subsp. Lactis bgbu1–4 in bio-control of listeria monocytogenes in ultrafiltered cheeseIvanović, Marina; Mirković, Nemanja  ; Mirković, Milica  ; Miočinović, Jelena  ; Radulović, Ana  ; Šolević Knudsen, Tatjana  ; Radulović, Zorica  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2014Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food developmentMiočinović, Jelena  ; Radulović, Zorica  ; Petrušić, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Puđa, Predrag ; Nedović, Viktor A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Autohtone bakterije mlečne kiseline kao starter kulture : monografijaRadulović, Zorica  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.