еНаука - преглед
Преглед према Аутор Stamenković, Zoran
Приказ резултата 21 до 40 од 69
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Different methods of equilibrium moisture content determination | Lutovska, Monika; Mitrevski, Vangelce; Pavkov, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Drone-Related Agrotechnologies for Precise Plant Protection in Western Balkans: Applications, Possibilities, and Legal Framework Limitations (✓) | Ivezić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Economic effects of dried blueberry production | Vukoje, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Effect of graphene oxide nanofluid on thermal performances of thermosyphon | Radojčin, Milivoj T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review (✓) | Radojcin, Milivoj T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Effect of sucrose impegration on air-drying behaviour of apricot | Pavkov, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of the Osmotic Pre-treatment on the Convective Air Drying Kinetics of Apricot | Pavkov, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of the osmotic pretreatment factors on physical propeties of quince (Cydonia oblonga) during combined drying | Radojčin, Milivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effects of Different Pretreatments on Pear Colour Alteration During Combined Drying | Radojčin, Milivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage (✓) | Pavkov, Ivan S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Effects of storage and sulfurization with sulfur dioxide of different concentration on changes in the color of dried apricots (✓) | Kešelj, Krstan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Experimental investigation on thermophysical properties of iobiofluids (✓) | Radojčin, Milivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | FINALNI PROIZVODI OD SUŠENOG VOĆA LOKALNOG KARAKTERA | Babić, Mirko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | FRAGMENTIZED DRIED FRUITS AS A BYPRODUCT OF FRUIT DRYING | Babić, Mirko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Hydrothermal Carbonization of Agricultural Biomass: Characterization of Hydrochar for Energy Production (✓) | Pavkov, Ivan S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Influence of carrot root blanching on mechanical properties and color | Ponjičan, Ondrej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | Influence of different pretreatments on the colour of dried pears (✓) | Radojčin, Milivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Influence of Different Pretretmans on the Colour of Dried Pears | Radojčin, Milivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Instrumental and sensory methods for evaluation of dried fruits quality (✓) | Babić, Mirko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | KARAKTERISTIKE FLEKS PROIZVODA SA SUVIM OSTATKOM DIVLJEG ORIGANA | Milenko Košutić; Jelena Filipović; Stamenković, Zoran ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |