еНаука - преглед

Преглед према Аутор Stamenković, Zoran

Приказ резултата 21 до 40 од 69 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Different methods of equilibrium moisture content determinationLutovska, Monika; Mitrevski, Vangelce; Pavkov, Ivan  ; Babic, Mirko; Mijakovski, Vladimir; Geramitcioski, Tale; Stamenković, Zoran  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2023Drone-Related Agrotechnologies for Precise Plant Protection in Western Balkans: Applications, Possibilities, and Legal Framework Limitations (✓)Ivezić, Aleksandar  ; Trudić, Branislav ; Stamenković, Zoran  ; Kuzmanović, Boris; Perić, Sanja  ; Ivošević, Bojana  ; Buđen, Maša  ; Petrović, Kristina  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Economic effects of dried blueberry productionVukoje, Veljko  ; Pavkov, Ivan  ; Stamenković, Zoran  ; Miljatović, Aleksandar  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019Effect of graphene oxide nanofluid on thermal performances of thermosyphonRadojčin, Milivoj T.  ; BIKIĆ, SINIŠA M.  ; Ivan Pavkov; Stamenković, Zoran S.  ; Kešelj, Krstan R.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review (✓)Radojcin, Milivoj T  ; Pavkov, Ivan S  ; Bursac-Kovacevic, Danijela; Putnik, Predrag; Wiktor, Artur; Stamenkovic, Zoran  ; Keselj, Krstan R  ; Gere, AttilaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Effect of sucrose impegration on air-drying behaviour of apricotPavkov, Ivan  ; Ljiljana Babić; Babić, Mirko ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of the Osmotic Pre-treatment on the Convective Air Drying Kinetics of ApricotPavkov, Ivan  ; Babić, Mirko ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  ; Bikić, Siniša  ; Bukurov, Maša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effect of the osmotic pretreatment factors on physical propeties of quince (Cydonia oblonga) during combined dryingRadojčin, Milivoj  ; Babić, Mirko ; Ljiljana Babić; Pavkov, Ivan  ; Stamenković, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Effects of Different Pretreatments on Pear Colour Alteration During Combined DryingRadojčin, Milivoj  ; Babić, Mirko ; Ljiljana Babić; Pavkov, Ivan  ; Stamenković, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage (✓)Pavkov, Ivan S  ; Radojcin, Milivoj T  ; Stamenkovic, Zoran  ; Keselj, Krstan R  ; Tylewicz, Urszula; Sipos, Peter; Ponjican, Ondrej O  ; Sedlar, Aleksandar D  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Effects of storage and sulfurization with sulfur dioxide of different concentration on changes in the color of dried apricots (✓)Kešelj, Krstan  ; Babić, Mirko ; Pavkov, Ivan  ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  ; Tekić, Dragana  ; Ivanišević, Mladen  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2022Experimental investigation on thermophysical properties of iobiofluids (✓)Radojčin, Milivoj  ; Bikić, Siniša  ; Pavkov, Ivan  ; Bukurov, Maša  ; Despotović, Bojana  ; Stamenković, Zoran  ; Oluški, Nikola  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016FINALNI PROIZVODI OD SUŠENOG VOĆA LOKALNOG KARAKTERABabić, Mirko ; Ljiljana Babić; Pavkov, Ivan  ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014FRAGMENTIZED DRIED FRUITS AS A BYPRODUCT OF FRUIT DRYINGBabić, Mirko ; Ljiljana Babić; Stamenković, Zoran  ; Radojčin, Milivoj  ; Pavkov, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Hydrothermal Carbonization of Agricultural Biomass: Characterization of Hydrochar for Energy Production (✓)Pavkov, Ivan S  ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  ; Bikić, Siniša  ; Tomić, Milan  ; Bukurov, Maša  ; Despotović, Bojana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Influence of carrot root blanching on mechanical properties and colorPonjičan, Ondrej  ; Radomirović, Dragi  ; Sedlar, Aleksandar  ; Turan, Jan  ; Višacki, Vladimir  ; Stamenković, Zoran  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2013Influence of different pretreatments on the colour of dried pears (✓)Radojčin, Milivoj  ; Babić, Mirko; Babić, Ljiljana; Pavkov, Ivan  ; Stamenković, Zoran  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Influence of Different Pretretmans on the Colour of Dried PearsRadojčin, Milivoj  ; Babić, Mirko ; Ljiljana Babić; Pavkov, Ivan  ; Stamenković, Zoran  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2015Instrumental and sensory methods for evaluation of dried fruits quality (✓)Babić, Mirko ; Pavkov, Ivan  ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  ; Jambrec, Dubravka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016KARAKTERISTIKE FLEKS PROIZVODA SA SUVIM OSTATKOM DIVLJEG ORIGANAMilenko Košutić; Jelena Filipović; Stamenković, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.