еНаука - преглед
Преглед према Аутор Filipčev, Bojana
Приказ резултата 21 до 40 од 289
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Bezglutenski keks sa smanjenim sadržajem masnoće (✓) | Nedeljković, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Binding Al 3+, Cu 2+ jons [i. e. ions] and polyelectrolytes with macromolecules in sugar beet juice (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Binding Al3+, Cu2+ ions and polyelectrolytes with macromolecules in sugar beet juice (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2015 | Bioavailability of metals in seed of plant Amaranthus cruentus after simulated gastrointestinal digestion (✓) | Krstić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Bread enriched with ingredients based on fruits pre-treated with osmotic dehydration in sugar beet molasses (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Breadmaking performance and textural changes during storage of composite breads made from spelt wheat and different forms of amaranth grain (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Buckwheat – enriched instant porridge improves lipid profile and reduces inflammation in participants with mild to moderate hypercholesterolemia (✓) | Mišan, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | By products of fermentation of extraction juice from sugar beet in bioethanol production (✓) | Jevtić-Mučibabić, Rada C. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | By-products of fermentation of extraction juice from sugar beet in bioethanol production (✓) | Rada Jevtić Mučibabić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | CaO&CaSO4 and CaO&Al2 (SO4)3 as pectin precipitants-model of overlapping diffuse layers (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Carbohydrates in molasses (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in the quality of wheat flour as a result of using inert dusts in organic systems of protection against storage insects (✓) | Kljajić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Characteristics of wholegrain spelt bread the enriched with proteins of plant origin (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Characterization of cultivars of common buckwheat regarding their chemical composition, rheological properties and thermo-mechanical behaviour (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Characterization of organically grown spelt cultivars for cracker-making applications (✓) | Bodroža-Solarov, M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2023 | Characterization of spelt meal rich in protein and fiber from the nutritional, physical and sensory aspects. (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Characterization of the liposoluble fraction of common wheat (Triticum aestivum) and spelt (T. aestivum ssp. spelta) flours using multivariate analysis (✓) | Bodroža-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2011 | Characterization of white cabbage, cultivar Futoški by physical and texture analysis in comparison with hybrid (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Combined Effect of Xylanase, Ascorbic and Citric Acid in Regulating the Quality of Bread Made From Organically Grown Spelt Cultivars (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |