еНаука - преглед
Преглед према Аутор Palić, Dragan
Приказ резултата 21 до 40 од 59
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Influence of linseed oil and fish oil addition in feed on omega fatty acid content of carp meat (✓) | Banjac, Vojislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Is urease activity index (UAI) a reliable indicator of the extent of full-fat soybean processing? (✓) | Palić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | KOMPO KARP OMEGA 32/8 – Plutajuća ekstrudirana hrana za šarana sa dodatkom lanenog ulja (✓) | Čolović, Radmilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | KOMPO KARP OMEGA S 32/8 – Plutajuća ekstrudirana hrana za tov šarana sa dodatkom obogaćene suncokretove sačme i lanenog ulja (✓) | Jovanović, Rade; Palić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | MANAGEMENT OF MICROBIOLOGICAL WASTE AT THE INSTITUTE OF FOOD TECHNOLOGY IN NOVI SAD (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Meso šarana sa povećanim sadržajem omega-3 masnih kiselina (✓) | Palić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | MODIFICATION OF IN VITRO ENZYMATIC METHOD FORDETERMINING THE ORGANIC MATTER DIGESTIBILITY OFFEEDS (✓) | Kokić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Modification of in vitro multi-enzymatic method for determining the organic matter digestibility of feeds (✓) | Kokić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Modification of the method for determining protein solubility of heat treated full-fat soybeans using extraction in potassium hydroxide: Inter-laboratory study (✓) | Palic, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Mogućnosti iskorištenja starog hleba I skladišnih primesa kao kvalitetne I bezbedne hrane (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Novi proizvod – KOMPO KARP OMEGA 32/8, Plutajuća ekstrudirana hrana za šarana sa dodatkom lanenog ulja (✓) | Čolović, Radmilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Novi proizvod “KOMPO KARP OMEGA S 32/8“, Plutajuća ekstrudirana hrana za tov šarana sa dodatkom obogaćene suncokretove sačme i lanenog ulja (✓) | Jovanović, Rade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizodnih parametara brojlera, 2. Međunarodna konferencija, Velika Plana (IN PRESS) (✓) | Palić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizvodnih parametara brojlera (✓) | Vukmirović, Đuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Options of old bread and storage admixtures using as quality and safety food (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Possibility of predicting the metabolisable energy of feeds for poultry by use of an in vitro method for estimating organic matter digestibility (✓) | Palić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Possibility of using leftover bread as safe and high-quality food and feed (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Possibility of Using Leftover Bread as Safe and Quality High-Quality Food and Feed (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Precision of laboratory methods based on protein solubility in quality control of heat treated feedstuffs (✓) | Palic, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Prediction of Bioavailable Energy of Feed for Poultry By Estimation Of Organic Matter Digestibility (✓) | Palić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |