еНаука - преглед

Преглед према Аутор Peričin, Draginja

Приказ резултата 1 до 20 од 51  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory activity of Pumpkin Oil Cake 12S Globulin Hydrolysates (✓)Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Peričin, Draginja ; Krimer-Malešević, VeraКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Antioxidant and angiotensin-I converting enzyme inhibitory activity in the water-soluble protein extract from Petrovac Sausage (Petrovska Kolbasa) (✓)Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Petrović, Ljiljana ; Peričin, Draginja Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2004Antioxidant propreties of ethanolic extract of sugar beet pulp (✓)Sakač, Marijana B.  ; Peričin, Draginja M. ; Mandić, Anamarija I.  ; Kormanjoš, Šandor M. Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates (✓)Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka  ; Krimer, Vera; Torbica, Aleksandra  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2006Aqueous two-phase partitioning of xylanase produced by solid-state cultivation of Polyporus squamosus (✓)Antov, Mirjana  ; Peričin, Draginja M. ; Dašić, MilicaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2011Bioactive enzymatic hydrolysates from pumpkin oil indstry by-products-Development of bioprocesses (✓)Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Bioactive hydrolysates derived from oil industry by-products; Preparation of novel food ingredients (✓)Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Peričin, Draginja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Bioactive protein hydrolysates derived from food sources-Technological aspects of their production by enzymatic hydrolysis and microbial fermentation (✓)Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2001Cultivation of Polyporus squamosus for pectinase production in aqueous two-phase system containing sugar beet extraction waste (✓)Antov, Mirjana  ; Peričin, Draginja ; Dimić, Gordana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
1992Effect of inorganic phosphate on the secretion of pectinolytic enzymes by Aspergillus niger (✓)Peričin, Draginja ; Jarak, Mirjana; Antov, Mirjana  ; Vujičić, Biserka ; Kevrešan, SlavkoНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2003Effect of some inorganic salts on the partitioning of pectinase of Polyporus squamosus in polyethylene glycol/crude dextran aqueous two-phase system (✓)Antov, Mirjana  ; Peričin, Draginja Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2010Effect of the addition of pumpkin oil cake to gelatin to produce biodegradable composite films (✓)Popović, Senka  ; Lazić, Vera ; Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana ; Peričin, Draginja Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2011Efikasnost nekih postupaka ekstrakcije slobodnih fenolnih kiselina iz jestivih ulja (✓)Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir  ; Peričin, Draginja ; Kolarov, Ljiljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Ekstrakcija fenolnih komponenata iz jestivih ulja (✓)Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir  ; Peričin, Draginja ; Kolarov, Ljiljana Научни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2013Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products (✓)Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana; Popović, Senka  ; Peričin, Draginja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Evaluate of pumpkin oil cake as substrate for the cellulase production by Penicifutu roqueforti in solid state fermentation (✓)Peričin, Draginja ; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  ; Škrinjar, Marija Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Evaluation of edible film-forming ability of pumpkin oil cake; effect of pH and temperature (✓)Popović, Senka  ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Lazić, Vera Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2012Evaluation of pomegranate oil industry by-products as sources of phenolic acids (✓)Peričin, Draginja ; Krimer-Malešević, Vera; Vaštag, Žužana; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Generation and characterisation of antioxidant enzymatic hydrolysates from pumpkin oil cake derived protein isolate and 12S globulin (✓)Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  ; Krimer-Malešević, VeraКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Hydrolysis of hull-less pumpkin oil cake protein isolate by pepsin (✓)Živanović, Ivan; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.