еНаука - преглед
Преглед према Аутор Peričin, Draginja
Приказ резултата 1 до 20 од 51
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory activity of Pumpkin Oil Cake 12S Globulin Hydrolysates (✓) | Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Antioxidant and angiotensin-I converting enzyme inhibitory activity in the water-soluble protein extract from Petrovac Sausage (Petrovska Kolbasa) (✓) | Vaštag, Žužana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2004 | Antioxidant propreties of ethanolic extract of sugar beet pulp (✓) | Sakač, Marijana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2006 | Aqueous two-phase partitioning of xylanase produced by solid-state cultivation of Polyporus squamosus (✓) | Antov, Mirjana ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2011 | Bioactive enzymatic hydrolysates from pumpkin oil indstry by-products-Development of bioprocesses (✓) | Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Bioactive hydrolysates derived from oil industry by-products; Preparation of novel food ingredients (✓) | Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Bioactive protein hydrolysates derived from food sources-Technological aspects of their production by enzymatic hydrolysis and microbial fermentation (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2001 | Cultivation of Polyporus squamosus for pectinase production in aqueous two-phase system containing sugar beet extraction waste (✓) | Antov, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
1992 | Effect of inorganic phosphate on the secretion of pectinolytic enzymes by Aspergillus niger (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2003 | Effect of some inorganic salts on the partitioning of pectinase of Polyporus squamosus in polyethylene glycol/crude dextran aqueous two-phase system (✓) | Antov, Mirjana ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | Effect of the addition of pumpkin oil cake to gelatin to produce biodegradable composite films (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2011 | Efikasnost nekih postupaka ekstrakcije slobodnih fenolnih kiselina iz jestivih ulja (✓) | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Ekstrakcija fenolnih komponenata iz jestivih ulja (✓) | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2013 | Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Evaluate of pumpkin oil cake as substrate for the cellulase production by Penicifutu roqueforti in solid state fermentation (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Evaluation of edible film-forming ability of pumpkin oil cake; effect of pH and temperature (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2012 | Evaluation of pomegranate oil industry by-products as sources of phenolic acids (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Generation and characterisation of antioxidant enzymatic hydrolysates from pumpkin oil cake derived protein isolate and 12S globulin (✓) | Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Hydrolysis of hull-less pumpkin oil cake protein isolate by pepsin (✓) | Živanović, Ivan; Vaštag, Žužana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |