Организације



Филтрирано по:
Тип:  Докторска дисертација

Резултати обухватају радове истраживача који су ТРЕНУТНО запослени у приказаној институцији.

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize (✓)Simunović, Stefan  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2021Identifikacija i filogenetska analiza hepatitis E virusa kod svinja u klanicama u Srbiji (✓)Milojević, Lazar  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020Učestalost nalaza Campylobacter spp. na trupovima živine i njihova osetljivost na antimikrobne lekove (✓)Jovanović, Jelena  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица (✓)Nikolić, Aleksandra  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2019Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojleraBaltić, Branislav  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2016Ispitivanje mogućnosti inaktivacije Yersinia enterocolitica u fermantisanim kobasicamaMitrović, Radmila R.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera (✓)Branković Lazić, Ivana M.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Procena rizika pri ekspoziciji organohalogenim kontaminantima i teškim metalima putem hrane (✓)Janković, Saša D.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Ispitivanje uticaja mariniranja na rast Salmonella vrsta u mesu brojlera (✓)Baltić, Tatjana M.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Ispitivanje mogućnosti primene novih metoda za kontrolu upotrebe prirodnih i veštačkih boja kod proizvoda od mesaPetronijević, Radivoj B.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Uticaj načina ishrane na sadržaj lipida i sastav masnih kiselina u mesu šarana (Cyprinus carpio L., 1758) u poluintenzivnom sistemu gajenja (✓)Trbović, Dejana K.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Учесталост налаза Salmonella spp. на труповима бројлера и њихов значај за безбедност хране (✓)Rašeta, Mladen  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Uporedno ispitivanje prisustva aflatoksina B1 u hrani za životinje i aflatoksina M1 u mleku (✓)Stefanović, Srđan  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2012Molekularna i tehnološka karakterizacija bakterija mlečne kiseline izolovanih iz suvih fermentisanih kobasica proizvedenih na tradicionalan načinBorović, Branka  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2012Primena klasičnih, molekularno bioloških i imunoenzimskih metoda u izolaciji, detekciji i karakterizaciji bakterija iz roda ListeriaLakićević, Brankica Z.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација