Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
2022 | Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize (✓) | Simunović, Stefan | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2021 | Identifikacija i filogenetska analiza hepatitis E virusa kod svinja u klanicama u Srbiji (✓) | Milojević, Lazar | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Učestalost nalaza Campylobacter spp. na trupovima živine i njihova osetljivost na antimikrobne lekove (✓) | Jovanović, Jelena | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица (✓) | Nikolić, Aleksandra | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2019 | Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera | Baltić, Branislav | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2016 | Ispitivanje mogućnosti inaktivacije Yersinia enterocolitica u fermantisanim kobasicama | Mitrović, Radmila R. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera (✓) | Branković Lazić, Ivana M. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Procena rizika pri ekspoziciji organohalogenim kontaminantima i teškim metalima putem hrane (✓) | Janković, Saša D. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Ispitivanje uticaja mariniranja na rast Salmonella vrsta u mesu brojlera (✓) | Baltić, Tatjana M. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Ispitivanje mogućnosti primene novih metoda za kontrolu upotrebe prirodnih i veštačkih boja kod proizvoda od mesa | Petronijević, Radivoj B. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Uticaj načina ishrane na sadržaj lipida i sastav masnih kiselina u mesu šarana (Cyprinus carpio L., 1758) u poluintenzivnom sistemu gajenja (✓) | Trbović, Dejana K. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Учесталост налаза Salmonella spp. на труповима бројлера и њихов значај за безбедност хране (✓) | Rašeta, Mladen | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Uporedno ispitivanje prisustva aflatoksina B1 u hrani za životinje i aflatoksina M1 u mleku (✓) | Stefanović, Srđan | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2012 | Molekularna i tehnološka karakterizacija bakterija mlečne kiseline izolovanih iz suvih fermentisanih kobasica proizvedenih na tradicionalan način | Borović, Branka | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2012 | Primena klasičnih, molekularno bioloških i imunoenzimskih metoda u izolaciji, detekciji i karakterizaciji bakterija iz roda Listeria | Lakićević, Brankica Z. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |