Истраживачи
Vesković-Moračanin, Slavica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | The influence of environmental factors on the intensity of the antimicrobial activity of bacteriocins | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Hematological parameters changes in mice subchronically exposed to static magnetic fields of different orientations (✓) | Djordjevich, Drago M.; De Luka, Silvio R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Ispitivanje prisustva rezidua veterinarskih lekova i kontaminenata okoline tokom proizvodnog ciklusa petrovačke kobasice, kao deo obaveznih parametara bezbednosti hrane | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Diversity of moulds on the Petrovská klobása raw materials, casings and in the processing unit environment (✓) | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Traditional manufacturing of white cheeses in brine in Serbia and Montenegro: Similarities and differences | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Sensory properties of traditionally fermented levacka sausage (✓) | Karan, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Control of mould growth and mycotoxin production by lactic acid bacteria metabolites | Blagojev, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Uticaj higijensko-sanitarnih mera u pogonu za proizvodnju maslaca na mikrobiološku ispravnost finalnog proizvoda | Memiši, Nurgin; Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Xerophilic Moulds Isolated from Spices Used in Meat Industry as Potential Producers of Mycotoxins | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Zlatarski sir – karakteristike tradicionalne proizvodnje i prikaz nekih parametara kvaliteta (✓) | Vesković-Moračanin Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |