Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Bioinformatics and molecular modelling in food technology (✓)Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The effect of kombucha as a non-conventional starter culture on the chemical composition and free amino acid profile of fresh cheese (✓)Degenek, Jovana  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Tomičić, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Razvoj tehnologije kombucha fermentiranih mliječnih proizvoda (✓)Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Milk peptides as potential inhibitors of E. coli RNA polymerase (RNAP) and DNA gyrase (✓)Degenek, Jovana  ; Vukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  ; Iličić, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Salo-Ahen, OutiКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Chemical composition, antioxidant potential and textural characteristics of fresh cheese samples produced with addition of sage (✓)Iličić, Mirela  ; Bjekić, Maja; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Proteolysis and in vitro digestion of kombuha fresh cheese (✓)Iličić, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Popović, Ljiljana  ; Bjekić, Maja; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021New fresh cheese made with kombucha inoculum as a non-conventional starter culture (✓)Vukić, Vladimir  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Dajana  ; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum (✓)Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil (✓)Iličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Romanić, Ranko  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.