Истраживачи
Degenek, Jovana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Bioinformatics and molecular modelling in food technology (✓) | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The effect of kombucha as a non-conventional starter culture on the chemical composition and free amino acid profile of fresh cheese (✓) | Degenek, Jovana ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Tomičić, Zorica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Razvoj tehnologije kombucha fermentiranih mliječnih proizvoda (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Milk peptides as potential inhibitors of E. coli RNA polymerase (RNAP) and DNA gyrase (✓) | Degenek, Jovana ; Vukić, Vladimir ; Kanurić, Katarina ; Iličić, Mirela ; Vukić, Dajana ; Salo-Ahen, Outi | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Chemical composition, antioxidant potential and textural characteristics of fresh cheese samples produced with addition of sage (✓) | Iličić, Mirela ; Bjekić, Maja; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Proteolysis and in vitro digestion of kombuha fresh cheese (✓) | Iličić, Mirela ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Popović, Ljiljana ; Bjekić, Maja; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | New fresh cheese made with kombucha inoculum as a non-conventional starter culture (✓) | Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil (✓) | Iličić, Mirela ; Degenek, Jovana ; Romanić, Ranko ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |