Истраживачи
Zahorec, Jana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Biochemical and Quality Parameter Changes of Wheat Grains during One-Year Storage under Different Storage Conditions (✓) | Strelec, Ivica; Mrša, Vladimir; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | The Effect of Carob Extract on Antioxidant, Antimicrobial and Sensory Properties of Bread (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Uticaj ekstrakta rogača na parametre metaboličkog sindroma kod laboratorijskih pacova (✓) | Martić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Carob Pulp Flour Extract Obtained by a Microwave-Assisted Extraction Technique: A Prospective Antioxidant and Antimicrobial Agent (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Influence of carob extract on body mass and markers of adipose tissue function in rats (✓) | Martić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Farmakološki efekti ekstrakta rogača kod laboratorijskih životinja sa indukovanimmetaboličkim sindromom (✓) | Rašković, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Hleb obogaćen biljnom prašinom ploda šipka (Rosa canina L.) (✓) | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antihyperlipidemic potential of a carob extract (Ceratonia siliqua L.) in high-fat diet-fed rats (✓) | Martić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Optimization of rheological characteristics of bread dough supplemented with defatted wheat germ (✓) | Vidosavljević, Strahinja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Hepatoprotective Effect of Carob Pulp Flour (Ceratonia siliqua L.) Extract Obtained by Optimized Microwave-Assisted Extraction (✓) | Martić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2022 | Uticaj ekstrakta rogača na lipidni profil kod pacova sa indukovanomhiperlipoproteinemijom (✓) | Martić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Zamrznuto lisnato testo obogaćeno prehrambenim vlaknima i mineralima (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Nutritional value of puff pastry enriched with chia seeds and dietary fibers (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Enhancing rheological performance of laminated dough with whole wheat flour by vital gluten addition (✓) | Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic (✓) | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Primena sojinih proteinskih koncentrata u proizvodnji testenine (✓) | Doroslovac, Jovana; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The effects of freezing conditions and frozen storage on the physical properties of puff pastry (✓) | Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Challenges in determination of rheological properties of wheat dough supplemented with industrial by-products: carob pod flour and sugar beet fibers (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |