Истраживачи
Janjić, Jelena
Година
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Yersinia enterocolitica u mesu svinja - rizik za bezbednost hrane | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Quality of breaded fish products on the market | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Influence of marination on salmonella spp. Growth in broiler breast fillets | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Fast food in the diet of adolescents | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Microbiological status of kitchen surfaces in households | Đurić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of selenium yeast level in diet on carcass and meat quality, tissue selenium distribution and glutathione peroxidase activity in ducks | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | The impact of casing on selected parameters of safety and quality of fermented sausages | Ivanović, Jelena; Pećanac, Biljana; Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | The effect of different packaging conditions, ph and lactobacillus spp. On the growth of yersinia enterocolitica in pork meat | Ivanović, Jelena; Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Meso pataka u ishrani ljudi (✓) | Bašić, Meho; Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Metal Concentration in Muscle Tissue of Carp and Pike from Different Fish Ponds in Belgrade Area | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Research of produstion volume and market turnover of honey from 2004 to 2014 | Ivanović, Jelena; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Presence of selected microorganisms on meat contact surfaces in the meat cutting facility | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Inactivation of Yersinia enterocolitica in Fermented Sausages during Fermentation | Ćirić, Jelena S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | The scope and structure of the production and catch of fish in Serbia in the period from 2006 to 2012 | Ivanović, Jelena; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Značaj informisanja potrošača pri izboru namirnica | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The impact of pork meat and lard on human health | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Correlations among stress parameters, meat and carcass quality parameters in pigs (✓) | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Survival Yersinia enterocolitica in Ground Pork Meat in Different Packages | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | The effects of lairage time and handling procedure prior to slaughter on stress and meat quality parameters in pigs (✓) | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Effect of different amounts of organic selenium in the diet on broiler carcass parameters (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |