Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Antimicrobial and anti-adhesion activity of essential oils against bacteria Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus, and yeast Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae (✓) | Tomičić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Essential oils as antifungal and anti-adhesion agents against Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae (✓) | Tomičić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production (✓) | Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Occurrence of moulds and ochratoxin A in dried fruits and vegetables from the Serbian market (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Advantages and disadvantages of non-starter lactic acid bacteria from traditional fermented foods: Potential use as starters or probiotics (✓) | Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2022 | Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint: potential probiotic properties (✓) | Daničić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Mikrobiologija hrane, praktikum (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antifungal and antibiofilm activity of plant extracts against yeast Candida albicans, Candida glabrata and Pichia membranifacien (✓) | Tomičić, Ružica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Essential oils as antimicrobial and anti-adhesion agents against bacteria Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus, and yeasts Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae (✓) | Tomičić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Mycotoxins as a Global Problem of Modern Society (✓) | Živančev, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Review of occurrence of mycotoxins in Serbian food items in the period from 2005 to 2022 (✓) | Živančev, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Antifungal and antibiofilm activity of plant extracts against yeast Candida albicans, Candida glabrata and Pichia membranifaciens (✓) | Tomičić, Ružica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Presence of Molds and Ochratoxin in Dried Fruits and Vegetables (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat (✓) | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Biofilmovi patogenih bakterija u prehrambenoj industriji (✓) | Vidaković Knežević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Sanitacija u proizvodnji hrane (✓) | Dimić, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antifungal potential of garlic essential oil on Aspergillus species isolated from food (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Factors affecting adhesion of yeast Candida spp. and Pichia spp. to stainless steel surfaces (✓) | Tomičić, Ružica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Lactobacillus curvatus from fermented sausages as new probiotic functional foods (✓) | Petrović Žugić, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Antimikrobna aktivnost Lamiaceae etarskih ulja protiv Salmonella enteritidis izolovanih iz mesa živine (✓) | Vidaković Knežević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |