Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | The effect of thermal treatments on nutritional composition, bioactive compounds and texture of orange-fleshed sweet potato and pumpkin![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | Retention of Phytochemical Compounds and Antioxidative Activity in Traditional Baked Dish “proja” Made from Pigmented Maize![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Pasta with rye flour and rich in omega-3 fatty acids![]() | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the solvent effect on the extraction and antioxidant activity of phenolic compounds from the nettle (Urtica dioica L.) seeds: application of PCA and regression analyses![]() | Mitrovic, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Physical properties of cookies formulated with nettle (Urtica Dioica L.) seeds: color, textural and sensory evaluation![]() | Mitrovic, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | 34 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M34 - Саопштење са међ. скупа штампано у изводу |
2024 | NATURAL BLUE SPIRULINA (SPIRULINA PLATENSIS) IN A NEW FRUIT JUICE DESIGN![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | VOĆNI SOK NUTRITIVNO OBOGAĆEN MIKROALGAMA![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2024 | The power of sour cherry pomace as an ingredient: nutritional profile and antioxidant activity affected by distinguishing drying methods![]() | Djordjević, Miljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Alfalfa seeds potential in enhancing wheat flour nutritional composition, rheological properties and technological quality of resulting standard and sourdough bread![]() | Đorđević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Introducing alfalfa seed to bread production – evaluation of technological quality and sensory acceptance![]() | Djordjević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Preliminary study on sensory acceptance of various fruit and vegetable juices enriched with green and blue spirulina powder![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Physical properties of cookies enriched with nettle (Urtica dioica L.) seeds: Color, textural and sensory evaluation![]() | Mitrović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2024 | Brašno od proklijalog semena lucerke primenjeno u formulaciji pšeničnog hleba![]() | Đorđević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2024 | Optimization of the essential oil hydrodistillation from lavender flowers pretreated with triethanolamine:lactic acid deep eutectic solvent![]() | Kostic, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | 34 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M34 - Саопштење са међ. скупа штампано у изводу |
2024 | SNACK PRODUCTS FROM WHOLE-GRAIN RED SORGHUM FLOUR.![]() | Janić, Hajnal Elizabet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Nutritional and physicochemical properties of tomato juice enriched with blue spirulina powder![]() | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Lisnato pecivo obogaćeno čija semenom i vlaknima![]() | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Determination of the content of phthalates and phenolic acids in mushy peach and apple juice during storage time: equations and correlations![]() | Nikolić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Tagliatelle made of whole grain spelt rich in omega-3 fatty acids![]() | Olivera Šimurina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | 34 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M34 - Саопштење са међ. скупа штампано у изводу |
2024 | Sourdough technology as a strategy to enhance the appearance, texture, and sensory attributes of wheat bread containing non-germinated and germinated alfalfa seed![]() | Djordjević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |