Истраживачи
Mirković, Nemanja
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Novi tehnološki postupak proizvodnje funkcionalnog fermentisanog napitka od mleka sa autohtonim potencijalnim / komercijalnim probiotskim bakterijama i omega-3 masnim kiselinama | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The sensor quality of yoghurt produced with potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 and omega-3 fatty acids | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic susceptibility of autochthonous lactic acid bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Characterization of bacteriocin produced by natural isolate Lactococcus lactis subsp.lactis BM50![]() | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic resistance of autochthonous potential probiotic bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Survival of spray dried potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 in chocolate through human gastrointestinal tract | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Influence of freeze-drying on viability and biochemical properties of autochthonous lactic acid bacteria | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Application of encapsulated autochthonous potential probiotic bacteria in food production | Bogovič Matijašić Bojana; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochtonous microflora-vector of traditional cheese production | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Karakterizacija bakterioicina prorodnog izolata Lactococcus lactis subsp. lactis BM50![]() | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Cloning and Expresion of the Genes Involved in Production of the Bacteriocin Lacticin RM![]() | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | SOME CHARACTERISTICS OF FERMENTED SAUSAGES PRODUCED WITH COMMERCIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS CASEI LC01 AND POTENTIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS PLANTARUM 564 - ISOLATED FROM SJENICA CHEESE | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Uticaj potencijalnih probiotskih bakterija i omega-3 masnih - kiselina na senzorni kvalitet jogurta | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Quantification of viable spray-dried Lactobacillus plantarum TA and 7A after two years of storage by using real-time PCR![]() | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | FUNKCIONALNA OŠTEĆENJA MIKROINKAPSULISANIH PROBIOTSKIH SOJEVA KAO POSLEDICA PROCESA SPREJ SUŠENJA | Petrović, Tanja S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Survivability of Lactobacillus gasseri and Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus probiotic strains entrapped in Ca-alginate beads during storage | Oketič, K.; Bojana Bogovič-Matijašić; Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Comparative analysis of the potential probiotic abilities of lactobacilli of human origin and from fermented vegetables | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Novi proizvod/novi tehnološki postupak proizvodnje funkcionalnih fermentisanih kobasica sa autohtonim potencijalom i komercijalnim probiotskim bakterijama | Živković, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Quantification of viable spray-dried Lactobacillus plantarum TA and 7A after two years of storage by using Real time PCR | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |