Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Improvement of Pumpkin Oil Cake Protein Gelation Properties Through Enzymatic Polymerization with Transglutaminase![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory activity of Pumpkin Oil Cake 12S Globulin Hydrolysates![]() | Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Optimization of Transglutaminase Cross-linking of Pumpkin Oil Cake Globulin; Improvement of the Solubility and Gelation Properties![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2013 | Bioactive hydrolysates derived from oil industry by-products; Preparation of novel food ingredients![]() | Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2013 | Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Procena hemijske bezbednosti namirnica prosečne potrošačke korpe i izloženost populacije![]() | Predojević, Zlatica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Evaluation of pomegranate oil industry by-products as sources of phenolic acids![]() | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Improving of the solubility of pumpkin (Cucurbita pepo) oil cake globulin by enzymatic modification. - Ključne reči: Pumkin seed 12S globulin, enzymatic modification, pH solubility![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Pumpkin oil cake protein isolate films as potential gas barrier coating![]() | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2012 | New biomaterial based on pumpkin oil cake proteins![]() | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Kompozitni filmovi na bazi proteina uljane tikve golice i hitozana![]() | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Multifunctional properties of hydrolysates derived from pumpkin oil cake globulin![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Generation and characterisation of antioxidant enzymatic hydrolysates from pumpkin oil cake derived protein isolate and 12S globulin![]() | Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Hydrolysis of hull-less pumpkin oil cake protein isolate by pepsin![]() | Živanović, Ivan; Vaštag, Žužana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Cucurbitin Using Response Surface Methodology: Improvement of the Functional Properties![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2011 | Efikasnost nekih postupaka ekstrakcije slobodnih fenolnih kiselina iz jestivih ulja![]() | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Unapređenje funkcionalnih osobina globulina pogače uljane tikve: Enzimske modifikacije![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Temperaturna i pH stabilnost biološki aktivnih enzimskih hidrolizata proteinskog izolata pogače uljane tikve golice![]() | Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Unapređenje funkcionalnih osobina proteina iz semena uljarica![]() | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |