Истраживачи
Mančić, Stojan
Тип
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Aroma profile of cider enriched by food industry by-products – a GC/MS study | Cvetković, Dragan ; Stanojević, Jelena ; Mančić, Stojan ; Stojanović, Stamenković Sandra ; Đorđević, Natalija ; Danilović, Bojana ; Karabegović, Ivana | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Effect of native yeast strains on the volatile chemical profile of Tamjanika wines | Karabegović, Ivana ; Mančić, Stojan ; Stojanović, Stamenković Sandra ; Lazić, Miodrag; Stanojević, Jelena ; Marko Malićanin ; Danilović, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Effect of the extraction method on chemical composition and biological activity of basil essential oils (Ocimum basilicum L.) | Đorđević, Natalija ; Mančić, Stojan ; Karabegović, Ivana ; Stanojević, Jelena ; Cvetković, Dragan ; Danilović, Bojana ; Savić, Dragiša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Influence of the Isolation Method to the Composition and Antimicrobial and Antioxidative Activity of Winter Savory (Satureja montana L.) Essential Oil | Đorđevic, Natalija ; Mancic, Stojan ; Karabegović, Ivana ; Cvetković, Dragan ; Stanojević, Jelena ; Savic, Dragiša ; Danilović, Bojana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Fermentative Potential of Native Yeast Candida famata for Prokupac Grape Must Fermentation | Mančić, Stojan ; Danilović, Bojana ; Malićanin, Marko ; Stamenković Stojanović, Sandra ; Nikolić, Nada ; Lazić, Miodrag ; Karabegović, Ivana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | THE OENOLOGICAL POTENTIAL OF EPIPHYTIC YEASTS FROM DIFFERENT SERBIAN FRUITS | Stojan Mančić ; Bojana Danilović ; Marko Malićanin ; Sandra Stamenković-Stojanović ; Nikolić, Nada Č. ; Miodrag Lazić; Ivana Karabegović | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Chemical composition and biological activity of winter savory (Satureja montana L.) essential oil | Danilović, Bojana R. ; Dragiša Savić ; Natalija Đorđević ; Mančić Stojan ; Cvetković, Dragan J. ; Stanojević, Jelena S. ; Karabegović, Ivana T. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biopesticidal and phytostimulatory effect of microencapsulated B. subtilis NCIM 2063 | Danilović, Bojana R. ; Karabegović, Ivana T. ; Sandra Stamenković Stojanović ; Nada Nikolić ; Mančić Stojan ; Ivica Đalović ; Lazić Miodrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wines | Marko Malićanin ; Bojana Danilović ; Sandra Stamenković Stojanović ; Stojan Mančić ; Miodrag Lazić; Nada Nikolić ; Karabegović, Ivana T. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | SCALE UP OF BIOMASS PRODUCTION PROCESS FOR Bacillus subtilis NCIM 2063 | Sandra Stamenković-Stojanović ; Ivana Karabegović ; Vladimir Beškoski; Bojana Danilović ; Stojan Mančić ; Nikolić, Nada Č. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Potential of biofungicide application on the Prokupac wine aroma improvement | Danilović, Bojana R. ; Karabegović, Ivana T. ; Malićanin Marko ; Stamenković Stojanović Sandra ; Nikolić Nada ; Mančić Stojan ; Jevremović Nenad; Lazić Miodrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wine | Marko Malićanin ; Danilović, Bojana ; Stojanović, Stamenković Sandra ; Mančić, Stojan ; Lazić, Miodrag; Nikolić, Nada ; Karabegović, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Effects of yeasts strain on the aromatic profile of Prokupac wine | Karabegović, Ivana T. ; Marko Malićanin ; Stojan Mančić ; Danilović, Bojana R. ; Sandra Stamenković-Stojanović ; Nada Nikolić ; Miodrag Lazić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | EFFECTS OF NON-SACCHAROMYCES YEASTS ON QUALITY AND SENSORY CHARACTERISTIC OF CHARDONNAY WINES | Karabegović, Ivana T. ; Marko Malićanin ; Stojan Mančić ; Stamenković Stojanović, Sandra J. ; Nada Nikolić ; Miodrag Lazić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |