еНаука - преглед

Преглед према Аутор Barać, Miroljub

Приказ резултата 1 до 20 од 219  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
1999A modification of a method for phytic acid determinationVelicković, D; Vučelić-Radović, Biljana ; Blagojević, S; Barać, Miroljub  ; Stanojević, Sladjana  ; Ljubicić, MНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008About the mode of incorporation of silanol-terminated polysiloxanes into butylene terephthalate-b-dimethylsiloxane copolymers (✓)Antić, Vesna  ; Vučković, Marija V.  ; Dojčinović, Biljana  ; Antić, Mališa  ; Barać, Miroljub  ; Govedarica, Milutin N.Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2012Absorption of Nickel and Manganese ions in milk proteins solutions on polyacrylic hydrogelKostić, Aleksandar  ; N. Ristić; O. Maćej; Pešić, Mirjana  ; Barać, Miroljub  ; N. Ristić; O. MaćejКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013ALS enzyme activity of Xanthium strumarium L. and Helianthus annuus L. influenced by nicosulfuronBožić, Dragana  ; Vrbničanin, Sava  ; Barać, Miroljub  ; Sarić-Krsmanović, Marija  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2001Peroxidase activity and isoenzymes profiles in maize dwarf mosaic potyvirus leavesKrstić, Branka; Dukić, Nataša; Vučelić-Radović, Biljana ; Barać, Miroljub  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2001Aktivnosti i profili izoenzima peroksidaze u virozno mozaičnom lišću kukuruzaKrstić, Branka ; Duduk, Nataša  ; Vucelić-Radović, Biljana ; Barać, Miroljub  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteinsŽilić, Slađana  ; Serpen Arda; Akıllıoğlu Gül; Barać, Miroljub  ; Vural GökmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milkBarać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Žilić, Slađana  ; Smiljanić Milenko; Vasić Milena; Vučić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB (✓)Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Slađana Žilić  ; Vučić, Tanja R.  ; Danijel Milinčić  ; Dušanka Popović; Milenko SmiljanićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Antioxidative properties of adzuki, pea and soy flour and isolates (✓)Kostić, Aleksandar  ; Miroljub Barać  ; Slađana Žilić  ; Mirjana Pešić  ; Slađana Stanojević  ; Vanja JankovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Application of autochthonous lactic acid bacteria in the white brined cheese productionDjerovski, Jelena; Radulović, Zorica  ; Barać, Miroljub  ; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo; Pudja, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Assessment of Soy Genotype and Processing Method on Quality of Soybean TofuStanojević, Sladjana  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Vučelić-Radović, Biljana Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2016Bioactive peptides: White cheese as a sourceBarać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Žilić, Slađana  ; Stanojević, Slađana  ; Vučić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Bioactive peptids: white cheese as source (✓)Stanojević, Slađana  ; Miroljub Barać  ; Mirjana Pešić  ; Slađana Žilić  ; Tanja Vučić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Bioactive Proteins and Energy Value of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy MilkStanojević, Sladjana  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Janković, Vanja S.; Vučelić-Radović, Biljana Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2017Bioaktivne komponente hrane : praktikumPešić, Mirjana B.  ; Kostić, Aleksandar  ; Barać, Miroljub  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Bioaktivne komponente mleka i mlečnih proizvodaBarać, Miroljub  ; Sarić, ZlatanМонографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Biohemijske karakteristike i tehnološka funkcionalna svojstva termički i enzimski tretiranih mleka različitog poreklaPešić, Mirjana B.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2007Biohemijske osobine proteinskog i ugljenohidratnog kompleksa modifikovanih sojinih proteinskih proizvodaStanojević, Slađana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2005Biologically active components of soybeans and soy protein products: A reviewBarać, Miroljub  ; Stanojević, Sladjana  ; Pešić, Mirjana  Научна критика и полемика
Мп категорија ће бити приказана накнадно.