еНаука - преглед
Преглед према Аутор Glišić, Milica
Приказ резултата 1 до 20 од 98
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate. (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Advantages of sodium butyrate in weaned piglet diet | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Agricultural waste: a source of bioactive compounds for potential application in meat products (✓) | Glišić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2015 | Allergenic proteins in fish (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Anti-staphylococcal effect of cinnamaldehyde in milk (✓) | Babić, Milijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Antibakterijski efekat nanoenkapsuliranih etarskih ulja u mesu i proizvodima od mesa (✓) | Marija Boskovic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Anticoagulant rodenticides in game meat: a risk to human health | Drašković, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Antimicrobial activity of cinnamaldehyde, carvacrol, p-cymene and oregano (Origanum vulgare) essential oil against Staphylococcus aureus and Escherichia coli (✓) | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antimicrobial activity of ethanolic extracts from wheat, sunflower and maize crop residues (✓) | Glišić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Antioksidativni efekat nanočestica i nanoenkapsuliranih biljnih ekstrakata i njihova primena u aktivnim pakovanjima mesa i proizvoda od mesa | Glišić, Milica A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidative Activity of Thyme (Thymus vulgaris) and Oregano (Origanum vulgare) Essential Oils and Their Effect on Oxidative Stability of Minced Pork Packaged Under Vacuum and Modified Atmosphere (✓) | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Procena biosigurnosnih mera na farmama svinja | Drašković, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Bakterije mlečne kiseline u mlevenom mesu svinja kontaminiranom Salmonella spp sa dodatkom etarskog ulja timjana (Thymus vulgaris) pakovanom u vakuum | Boskovic, M.; Glišić, Milica A. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir Continuum (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Fast food in the diet of adolescents | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Cellulose hydrocolloids in meat products: current status and challenges in developing functional food | Glišić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterisation of Bosnia and Herzegovina honeys according to their physico-chemical properties during 2016-2017 | Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Smoked Common Carp (Cyprinus Carpio) in Direct Conditions Using Different Filters vs Indirect Conditions (✓) | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Derivati celuloze kao materijal na biobazi za strukturisanje oleogelova | Glišić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Dietary habits of Serbian preschool and schoolchildren with regard to food of animal origin | Đorđević, V.; Šarčević, Danijela; Glišić, Milica ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |