еНаука - преглед
Преглед према Аутор Đorđević, Verica
Приказ резултата 1 до 20 од 192
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | A viewpoint of encapsulation technologies for food with added value![]() | Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Adsorpciona i emulgujuća svojstva proteinskog izolata i hidrolizata semena tikve (Cucurbita pepo)![]() | Bučko, Sandra ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2010 | Alginate carriers for aromatic compounds | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Alginate-based encapsulation of polyphenols from Rosa canina L. extract![]() | Jovanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Alginate-inulin microbeads encapsulating antioxidants from Pterospartum tridentatum | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | An overview of encapsulation technologies for food applications | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Аntioxidant activity of peptide fractions obtained by membrane ultrafiltration of egg white protein enzymatic hydrolysates | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | ANTIOXIDANT and ANTIMICROBIAL CAPACITY of ENCAPSULATED THYME ESSENTIAL OIL in ALGINATE and SOY PROTEIN-BASED CARRIERS![]() | Volić, Mina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2008 | Application of electrostatic extrusion - Flavour encapsulation and controlled release | Manojlović, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2025 | Application of pumpkin-leaf protein concentrate as a matrix component for the encapsulation of folic acid | Salević-Jelić, Ana; Rakić, Vesna; Balanč, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processes | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Bioactive and sensory profiling of green tea extracts and their stabilization by microencapsulation in different biopolymer-based hydrogel microparticles | A. Belscak-Cvitanovic; A. Busic; A. Vojvodić; Đorđević, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Bioactive, physical and sensory properties of chocolates enriched with microencapsulated yarrow (Achillea millefolium L.) bioactive compounds | D. Komes; A. Belscak-Cvitanovic; A. Vojvodić; A. Busic; Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Biochemical and functional properties of egg white hydrolysates produced by different proteases![]() | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Biomaterijali![]() | Balać, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Bioreactors for Food Fermentation | Đorđević, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Biosorption nickel ions from aqueous solution using mixture of zeolite and yeast Saccharomyces cerevisiae | Danijela Samardžić; Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Brewing by Immobilized Freeze Dried Cells in a Novel Gas Flow Bioreactor | Manojlović, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Broccoli, Amaranth, and Red Beet Microgreen Juices: The Influence of Cold-Pressing on the Phytochemical Composition and the Antioxidant and Sensory Properties![]() | Belošević, Spasoje D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Calcium alginate and calcium alginate/zeolite beads as sorbents for nickel sorption in air-lift reactor | Lević, Steva M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |