еНаука - преглед

Преглед према Аутор Zlatanović, Snežana

Приказ резултата 1 до 20 од 139  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2025Agro-Residues and Sucrose Alternatives in Confectionery Transformation Towards Glucose Spikes MinimizationZlatanović, Snežana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Pastor, Ferenc  ; Micić, Darko  ; Dodevska, Margarita  ; Stevanović, Milica  ; Karlović, Sven; Gorjanović, Stanislava  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2015Analiza sadržaja minerala osmostki tretirane ribe Carassius carassiusZlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica ; Ostojić, Sanja  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Ljubinko LevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2025ANTIOXIDANT ACTIVITY OF FRUITS AND VEGETABLES POMACE DURING 9 MOUNTS STORAGE DETERMINED UPON IN VITRO DIGESTION USING THREE ANTIOXIDANT METHODSPastor, Ferenc  ; Zlatanović, Snežana  ; Micić, Darko  ; Dodevska, Margarita  ; Gorjanović, Stanislava  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022APPLE POMACE AS CARRIER FOR STARTER CULTURE USED IN PRODUCTION OF YOGURT INTENDED FOR DEPRESSION TREATMENT: NEW APPROACHJovanović, Marina  ; Zlatanović, Snežana  ; Tenji, D.  ; Pastor, Ferenc  ; Vojvodić, P.; Đuriš, M.; Gorjanović, Stanislava  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Application of yogurt produced using apple pomace flour granulated with lactic acid bacteria as a functional beverage and a potential adjunctive treatment for depression and anxietyJovanović, Marina  ; P. Vojvodić; Zlatanović, Snežana  ; M. Đuriš; Ferenc Pastor  ; Radić, Danka  ; Gorjanović, Stanislava  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Nitrogenous ionic groups and compounds present in drinking water on the territory of North-Bačka districtIvanović, Marina; Rajković, Miloš ; Mamužić, Zorica; Paunović, Dušanka ; Zlatanović, Snežana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace FlourJovanović, Marina  ; Petrović, Marija  ; Miočinović, Jelena  ; Zlatanović, Snežana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Mitić-Culafić, Dragana  ; Gorjanović, Stanislava  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2024Brewers´ spent grain and wild edible herbs as starting material for news functional confectionery productsAntić, Vesna  ; Pantelić, Nebojša  ; Milica Balaban; Janjušević, Dajana  ; Isailović, Jelena  ; Margarita Dodevska  ; Zlatanović, Snežana  ; Antić, Mališa  ; Stevanović, Milica  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010BROWNING OF BASIL-BASED EMULSIONS-COLOUR EVALUATIONPezo, Lato L.  ; M. Kićanović; Zlatanović, Snežana J.  ; Kovačević, Olgica A. ; Jovanović, Aca P.  ; J. GvozdenovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010CALCULATIVE COLOUR ANALYSIS & PCA EVALUATION OF OXIDATIVE PROCESS IN BASIL BASED PESTO SPREADSPezo, Lato  ; Pavlović, Mirjana  ; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica ; M. Kićanović; Simonović, Branislav  ; Zlatanović, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Calculative image analysis of oxidation induced food colour changesPezo, Lato  ; Pavlović, Mirjana  ; Ostojić, Sanja  ; Kovačević, Olgica ; Zlatanović, Snežana  ; Ilić, Marija  ; Jasna GvozdenovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018CHARACTERISATION OF A COMPOSITE OF APPLE POMACE WITH ROSE HIP TEA FOLLOWED BY DSC, TGA AND IRZlatanović, Snežana J.  ; Ostojić, Sanja B.  ; O.Kovačević; Kovačević, Branimir T. ; Micić, Darko M.  ; Gorjanović, Stanislava Ž.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Characterisation of curcumin and boron-curcumin complexes by IR-spectroscopyKovačević, Olgica ; Kovačević, Branimir ; Zlatanović, Snežana  ; Radulović, Aleksandra  ; Pezo, Lato  ; Lj LevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Characterisation of curcumin and boron-curcumin complexes by UV-Vis diffuse reflectance spectroscopyZlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica ; Kovačević, Branimir ; Radulović, Aleksandra  ; Ostojić, Sanja  ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018CHARACTERISATION OF CURCUMIN-PECTIN CONJUGATES BY UV-VIS SPECTROSCOPYOstojić, Sanja B.  ; Zlatanović, Snežana J.  ; Kovačević, Branimir T. ; S. Ostojić; Gorjanović, Stanislava Ž.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Characteristics of packaging materials for specific packaging conditions of meat and osmotic dehydrated meatŠuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Ljubinko, Lević ; Hromiš, Nevena  ; Pezo, Lato  ; Pavlović, Mirjana  ; Zlatanović, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Characterization of starch edible films with different essential oils additionŠuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Pezo, Lato  ; Markov, Siniša  ; Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Radulović, Aleksandra  ; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; Popović, Senka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2012Chocolate with probiotics crystal forms followed by DSC and XRPDRadulović, Aleksandra  ; S. Ostojić  ; D. Mićić; J. Laličić-Petronijević  ; S. Zlatanović  ; L. Pezo  ; B.R. SiomonovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Colour Analysis Method Applied to Browning of "Pesto" Spreads Preserved With Organic Acids And LactoferrinPavlović, Mirjana; Pezo, Lato  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Ostojić, Sanja  ; Mićović, Vuk; Zlatanović, Snežana  ; Gvozdenović, JasnaНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2010Primena metode analize boje na tamnjenje 'pesto' namaza konzerviranih organskim kiselinama i laktoferinomPavlović, Mirjana  ; Pezo, Lato  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Ostojić, Sanja  ; Vuk Mićović; Zlatanović, Snežana  ; Jasna GvozdenovićНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису