еНаука - преглед
Преглед према Аутор Zlatanović, Snežana
Приказ резултата 1 до 20 од 139
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Agro-Residues and Sucrose Alternatives in Confectionery Transformation Towards Glucose Spikes Minimization![]() | Zlatanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2015 | Analiza sadržaja minerala osmostki tretirane ribe Carassius carassius | Zlatanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | ANTIOXIDANT ACTIVITY OF FRUITS AND VEGETABLES POMACE DURING 9 MOUNTS STORAGE DETERMINED UPON IN VITRO DIGESTION USING THREE ANTIOXIDANT METHODS | Pastor, Ferenc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | APPLE POMACE AS CARRIER FOR STARTER CULTURE USED IN PRODUCTION OF YOGURT INTENDED FOR DEPRESSION TREATMENT: NEW APPROACH![]() | Jovanović, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Application of yogurt produced using apple pomace flour granulated with lactic acid bacteria as a functional beverage and a potential adjunctive treatment for depression and anxiety![]() | Jovanović, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Nitrogenous ionic groups and compounds present in drinking water on the territory of North-Bačka district | Ivanović, Marina; Rajković, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour![]() | Jovanović, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Brewers´ spent grain and wild edible herbs as starting material for news functional confectionery products![]() | Antić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | BROWNING OF BASIL-BASED EMULSIONS-COLOUR EVALUATION | Pezo, Lato L. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | CALCULATIVE COLOUR ANALYSIS & PCA EVALUATION OF OXIDATIVE PROCESS IN BASIL BASED PESTO SPREADS | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Calculative image analysis of oxidation induced food colour changes | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | CHARACTERISATION OF A COMPOSITE OF APPLE POMACE WITH ROSE HIP TEA FOLLOWED BY DSC, TGA AND IR | Zlatanović, Snežana J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Characterisation of curcumin and boron-curcumin complexes by IR-spectroscopy | Kovačević, Olgica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Characterisation of curcumin and boron-curcumin complexes by UV-Vis diffuse reflectance spectroscopy | Zlatanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | CHARACTERISATION OF CURCUMIN-PECTIN CONJUGATES BY UV-VIS SPECTROSCOPY | Ostojić, Sanja B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Characteristics of packaging materials for specific packaging conditions of meat and osmotic dehydrated meat![]() | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Characterization of starch edible films with different essential oils addition![]() | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | Chocolate with probiotics crystal forms followed by DSC and XRPD | Radulović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Colour Analysis Method Applied to Browning of "Pesto" Spreads Preserved With Organic Acids And Lactoferrin![]() | Pavlović, Mirjana; Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | Primena metode analize boje na tamnjenje 'pesto' namaza konzerviranih organskim kiselinama i laktoferinom | Pavlović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |