еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ilić, Jovan
Приказ резултата 1 до 20 од 20
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Analysis of Pungency Sensation Effects from an Oral Processing, Sensorial and Emotions Detection Perspective—Case Study with Grilled Pork Meat | Đekić, Ilija ; Ilić, Jovan ; Chen, Jianshe; Đekić, Rastko; Sołowiej, Bartosz G.; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Application of Food Mechanics and Oral Processing in Modelling First Bite of Grilled Meat | Djekic, Ilija V. ; Ilic, Jovan G. ; Sołowiej, Bartosz G.; Djekić, Rastko I.; Tomasevic, Igor B. | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Beef and plant-based burgers' mastication parameters depend on texture rather than on serving conditions | Ilic, Jovan ; Djekic, Ilija ; Tomasevic, Igor ; van den Berg, Marco; Oosterlinck, Filip | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Can we associate environmental footprints with production and consumption using Monte Carlo simulation? Case study with pork meat | Đekić, Ilija ; Božičković, Ivana ; Djordjević, Vesna; Smetana, Sergiy; Terjung, Nino; Ilić, Jovan ; Doroški, Ana ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Can we understand food oral processing using Kano model? Case study with confectionery products | Đekić, Ilija ; Ilić, Jovan ; Guine, Raquel P.F.; Tomašević, Igor | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Ease of mastication index—Quantification of mastication effort using quality function deployment | Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Effect of the direction of m. psoas major fibres on the results of tensile test - can we model meat as a material? | Ilić, Jovan ; Charalambides, M.; Tomašević, Igor ; Bikos, D.; Wood, J.D.; Djekić, Ilija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | How do culinary methods affect quality and oral processing characteristics of pork ham? | Đekić, Ilija ; Ilić, Jovan ; Lorenzo, José M.; Tomašević, Igor | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | How do we eat meat – the role of structure, mechanics, oral processing, and sensory perception in designing meat analogs | Ilic, J ; van den Berg, M; Oosterlinck, F | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Influence of boiling, grilling, and sous-vide on mastication, bolus formation, and dynamic sensory perception of wild boar ham | Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Influence of boiling, steaming, and sous-vide on oral processing parameters of celeriac (Apium graveolens var. rapaceum) | Ilic, Jovan G ; Tomasevic, Igor B ; Djekic, Ilija V | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Influence of water-based and contact heating preparation methods on potato mechanical properties, mastication, and sensory perception | Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Materials Properties, Oral Processing, and Sensory Analysis of Eating Meat and Meat Analogs | Ilic, Jovan G ; Djekic, Ilija V ; Tomasevic, Igor B ; Oosterlinck, Filip; Van, den Berg Marco A | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Modelling solid food oral processing using quality function deployment | Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2007 | Приказ PIV (Particle Image Velocimetry) мерне технике на инсталацији за мерење турбулентог вихорног струјања у правим цевима | Čantrak, Đorđe ; Ilić, J. ; Benišek, Miroslav; Nedeljković, Miloš | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties, mastication, and sensory perception influenced by steaming and Sous-vide | Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties,mastication, and sensory perception influenced by boiling andgrilling | Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2007 | Савремени уређаји LDA и аналитичке и нумеричке оцене мерних резултата | Srećković, Milesa; Ostojić, S.; Ilić, J. ; Arsoski, V. ; Pantelić, S.; Ćuk, S.; Čantrak, Đorđe ; Đerić, N. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The influence of different cooking treatments on vegetables' bolus properties | Ilic, Jovan G ; Tomasevic, Igor B ; Djekic, Ilija V | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Use of engineering tools in modelling first bite-case study with grilled pork meat | Đekić, Rastko; Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |