еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ilić, Jovan

Приказ резултата 1 до 20 од 20
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Analysis of Pungency Sensation Effects from an Oral Processing, Sensorial and Emotions Detection Perspective—Case Study with Grilled Pork MeatĐekić, Ilija  ; Ilić, Jovan  ; Chen, Jianshe; Đekić, Rastko; Sołowiej, Bartosz G.; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Application of Food Mechanics and Oral Processing in Modelling First Bite of Grilled MeatDjekic, Ilija V.  ; Ilic, Jovan G.  ; Sołowiej, Bartosz G.; Djekić, Rastko I.; Tomasevic, Igor B.  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Beef and plant-based burgers' mastication parameters depend on texture rather than on serving conditionsIlic, Jovan  ; Djekic, Ilija  ; Tomasevic, Igor  ; van den Berg, Marco; Oosterlinck, FilipНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Can we associate environmental footprints with production and consumption using Monte Carlo simulation? Case study with pork meatĐekić, Ilija  ; Božičković, Ivana  ; Djordjević, Vesna; Smetana, Sergiy; Terjung, Nino; Ilić, Jovan  ; Doroški, Ana  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Can we understand food oral processing using Kano model? Case study with confectionery productsĐekić, Ilija  ; Ilić, Jovan  ; Guine, Raquel P.F.; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Ease of mastication index—Quantification of mastication effort using quality function deploymentIlić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Effect of the direction of m. psoas major fibres on the results of tensile test - can we model meat as a material?Ilić, Jovan  ; Charalambides, M.; Tomašević, Igor  ; Bikos, D.; Wood, J.D.; Djekić, Ilija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020How do culinary methods affect quality and oral processing characteristics of pork ham?Đekić, Ilija  ; Ilić, Jovan  ; Lorenzo, José M.; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021How do we eat meat – the role of structure, mechanics, oral processing, and sensory perception in designing meat analogsIlic, J  ; van den Berg, M; Oosterlinck, FКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Influence of boiling, grilling, and sous-vide on mastication, bolus formation, and dynamic sensory perception of wild boar hamIlić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Influence of boiling, steaming, and sous-vide on oral processing parameters of celeriac (Apium graveolens var. rapaceum)Ilic, Jovan G  ; Tomasevic, Igor B  ; Djekic, Ilija V  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Influence of water-based and contact heating preparation methods on potato mechanical properties, mastication, and sensory perceptionIlić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Materials Properties, Oral Processing, and Sensory Analysis of Eating Meat and Meat AnalogsIlic, Jovan G  ; Djekic, Ilija V  ; Tomasevic, Igor B  ; Oosterlinck, Filip; Van, den Berg Marco AНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019Modelling solid food oral processing using quality function deploymentIlić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2007Приказ PIV (Particle Image Velocimetry) мерне технике на инсталацији за мерење турбулентог вихорног струјања у правим цевимаČantrak, Đorđe  ; Ilić, J.  ; Benišek, Miroslav; Nedeljković, Miloš Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties, mastication, and sensory perception influenced by steaming and Sous-videIlić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties,mastication, and sensory perception influenced by boiling andgrillingIlić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2007Савремени уређаји LDA и аналитичке и нумеричке оцене мерних резултатаSrećković, Milesa; Ostojić, S.; Ilić, J.  ; Arsoski, V.  ; Pantelić, S.; Ćuk, S.; Čantrak, Đorđe  ; Đerić, N.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The influence of different cooking treatments on vegetables' bolus propertiesIlic, Jovan G  ; Tomasevic, Igor B  ; Djekic, Ilija V  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Use of engineering tools in modelling first bite-case study with grilled pork meatĐekić, Rastko; Ilić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.