еНаука - преглед
Преглед према Аутор Janković, Vesna
Приказ резултата 1 до 20 од 101
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | A Cost-Effective and Rapid Manufacturing Approach for Electrochemical Transducers with Magnetic Beads for Biosensing![]() | Govedarica, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2012 | Absence of banned anabolic steroids and chloramphenicol in Serbian Petrovac Sausage | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Allergen labelling in meat, dairy and cereal products from the Serbian market | Spirić, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | ASPERGILLI RESPONSE TO BENZALKONIUM CHLORIDE AND NOVEL-SYNTHESIZED FULLERENOL/BENZALKONIUM CHLORIDE NANOCOMPOSITE | Unković, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2012 | Biochemical characteristics of Aeromonas genus isolated in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2020 | Biogenic amine content during the production and ripening of Sremski kulen, Serbian traditional dry fermented sausage![]() | Suvajdžić, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Changes in Bacterial Status and aw Values During the Maturation of Fermented Sausages![]() | Mitrović, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2017 | Changes in total viable count and TVB-N content in marinated chicken breast fillets during storage | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Chemical quality parameters (water, protein, fat, NaCl ash and nitrites) in fermented sausage with the addition of Yersinia enterocolitica![]() | Mitrovic Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparative mycological analysis of spices used in meat industry | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2013 | Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry | Janković, Vesna V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry, Meat Products![]() | Spirić, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Comparison of methods of direct microscopy and delaval cell counter in determining the somatic cell count in milk samples | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Comparisson Study of Histamine Analysis in Fish Products using HPLC and ELISA Methods | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Control of nutritive allergens in a hospitality kitchen![]() | Aleksić, Milica; Popov Raljić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2018 | Ćufte u paradajz sosu - pripremljeno jelo od mesa sa smanjenim sadržajem natrijum hlorida![]() | Vladimir Korićanac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2024 | Detection of Celery and Mustard Food Allergens in Foods of Animal Origin in Serbia for the Period 2021–2023![]() | Janković, Vesna V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2014 | Detection of Listeria Spp. During Production and Ripening of Petrovská Klobása![]() | Brankica, Lakićević ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2012 | Detection of staphylococcal enterotoxins in foodstuffs of animal origin by ELISA method | Lakićević, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2011 | Detection Of Staphylococcal Enterotoxins In Foodstuffs Of Animal Origin By Elisa Method | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |