еНаука - преглед
Преглед према Аутор Simić, Marijana
Приказ резултата 1 до 20 од 110
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Acrylamide in Corn-Based Thermally Processed Foods: A Review (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2024 | Advancing the new research pathways of “nutribreeding” for human and animal nutrition with health benefits (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antioxidant activity, phenolic profile, chlorophyll and mineral matter content of corn silk (Zea mays L): Comparison with medicinal herbs (✓) | Zilic, Sladana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Bioactive compounds and its antioxidant capacity in whole grains of wheat, rye, hull-less oat and barley (✓) | Janković, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Bioactive compounds in cereals and legumes: their antioxidant capacity and health benefits | Vančetović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grain | Vančetović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Black soya bean and black chia seeds as a source of nutrients and bioactive compounds with health benefits (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Bread and durum wheat as a source of gluten proteins with high antioxidant capacity (✓) | Marijana Simić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Bread wheat flour protein profiles and their relation to the bread-making performance | Janković, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Can the sprouting process applied to wheat improve the contents of vitamins and phenolic compounds and antioxidant capacity of the flour? (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Cereal grain with low acrylamide formation potential as a raw material for safer cereal-based food products in Serbia (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Changes in techno-functional properties of maize flours induced by dry-heat treatment (✓) | Simić, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Characterization of chemical and bioactive properties of the grain of new inbred maize lines (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Chemical composition, antioxidant properties, and in vitro digestibility of flour and ground hulls of differently coloured oat varieties (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Chemical composition, bioactive compounds, antioxidant capacity and stability of floral maize (Zea mays L.) pollen (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Chemical, rheological and sensory characteristics of sweet spreads made from by-products of soya bean and maize (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Colored cereals: Food applications (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Corn silk and pollen as herbal drug and perfect health food (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Corn silk as source of bioactive compounds with potential health benefits (✓) | Žilić, Slađana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | CREDIT Vibes - Twinning green-editing vibes for food (✓) | Petrović, Kristina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |